Șoferi deveniți pietoni în urma unei acțiuni a polițiștilor. Au fost aplicate și amenzi de peste 49.000 de lei

Șoferi deveniți pietoni în urma unei acțiuni a polițiștilor. Au fost aplicate și amenzi de peste 49.000 de lei

În zilele de 12 și 13 martie 2022, polițiștii botoșăneni au organizat mai multe acțiuni pentru menținerea ordinii și liniștii publice și pentru prevenirea accidentelor rutiere, care au ca principală cauză de producere nerespectarea regimului legal de viteză, a anunțat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.  

De asemenea, polițiștii au avut în atenție zona spațiilor de cazare temporare și a corturilor din apropierea punctelor de trecere a frontierei, precum și traficul rutier din zonă.

Astfel, în urma activităților desfășurate, au fost legitimate aproximativ 260 de persoane și verificate 130 de autovehicule.

„În urma neregulilor constatate au fost aplicate 147 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 49.000 de lei. De asemenea, au fost reținute 11 permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare”, a declarat Delia Nenișcu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Târgul Liceelor la Botoșani, dedicat elevilor de clasa a VIII-a. Președinte CJE: „Totdeauna să vă urmați pasiunea și să credeți în voi” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
1125

Vineri a debutat ediția 2024 a Târgului Liceelor la Botoșani și Dorohoi. Evenimentul s-a desfășurat în două locații în același timp: în Sala de Sport a Colegiului Tehni...

Bursa locurilor de muncă la Botoșani, sute de șomeri au fost prezenți! Director AJOFM: „Sperăm să aveți un statut schimbat pe piața muncii!” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
573

Vineri dimineață, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoșani s-a desfășurat Bursa Locurilor de Muncă.Evenimentul este organizat de Agenția Județeană pentru...

Unul dintre microbuzele școlare electrice destinate elevilor din mediul rural a fost prezentat, marți, la Botoșani! (foto, video)

Marţi, 14 Mai 2024
913

Marți dimineață, în Piața Revoluției din municipiul Botoșani a fost făcută prezentarea unuia dintre microbuzele școlare electrice care vor ajunge în comunele din județul Botoșan...