Sfârșit tragic pentru o adolescentă din Botoșani, răpusă de boală la doar 17 ani

 Sfârșit tragic pentru o adolescentă din Botoșani, răpusă de boală la doar 17 ani

   Sursă foto: Facebook - Mirela P.

O adolescentă din Botoșani a fost învinsă de boală la doar 17 ani.

Sabina Ghelbere locuia în satul Stâncești, comuna Mihai Eminescu, iar în noaptea de miercuri eleva a murit din cauza unei boli cumplite.

În urmă cu câțiva ani, adolescenta a fost diagnosticată cu o tumoare gastrică malignă, diagnostic cu care  s-a luptat până ieri când, neținând cont de tinerețea ei, boala i-a răpit dreptul la viață.

Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare de către Anamaria Macuc, fosta sa învățătoare:

„Un înger printre îngeri!

Dragii mei foști elevi, din păcate scumpa noastră SABINA..., luptătoare și cu chip de înger cum o știm, aseară a pierdut lupta cu boala. Trupul său plăpând și obosit nu a mai avut  putere să lupte cu această boală nemiloasă din care a sperat din adâncul inimii ei că va ieși biruitoare!

Încă un înger a plecat spre Împărăția lui Dumnezeu!

Va fi înmormântată sâmbătă la cimitirul din satul Stâncești!

Milostivul Dumnezeu să o ierte și să o primească în Împărăția Sa, iar părinților să le dea putere pentru a merge mai departe (după ce în urmă cu puțini ani și-au pierdut și unicul nepot, David, de doar 3 luni de zile) și să aibă nădejde în viața cea veșnică unde "nu este durere, nici suspin ci viață fără de sfârșit!”

Să o pomenim în rugăciunile noastre pe SABINA și să nu uităm niciodată zâmbetul și seninătatea sa, credința și dragostea sa, optimismul si bunătatea sa, lupta sa timp de ani de zile prin spitale nădăjduind că se face bine!”

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

S-a stins din viață un fost cadru didactic al Colegiului „Mihai Eminescu” din Botoșani

Vineri, 9 Aprilie 2021
3440

Joi, 8 aprilie 2021, este o zi tristă pentru tot personalul Colegiului Național “Mihai Eminescu” din Botoșani. S-a stins din viață, la vârsta de 70 de ani, un nume al înv...

Lansare de carte la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu”

Vineri, 9 Aprilie 2021
136

Vineri, 23 aprilie 2021, începând cu ora 15:00, Biblioteca Județeană ”Mihai Eminescu” Botoșani va găzdui, la Secția Împrumut Carte pentru Copii, lansarea cărții &r...

Zoltan Kallos, secretar de stat în Ministerul Educației, mesaj către profesorii din Botoșani: „Am convingerea că ne-am înhămat la aceeași căruță”

Vineri, 9 Aprilie 2021
220

Campania lansată de Ministerul Educației, „Vaccinare și testare pentru învățare”, a debutat joi și la Botoșani.Evenimentul a avut loc la Prefectura Botoșani, fiind prezen...