Sergiu Ciobotariu, tăticul care a mers călare până la maternitate a vândut casa primită din donaţii

Sergiu Ciobotariu, tăticul care a mers călare până la maternitate a vândut casa primită din donaţii

Sergiu Ciobotariu a impresionat o țară întreagă anul trecut, atunci când ignorând interdicţiile impuse de autorităţi în starea de urgenţă, a mers călare la maternitatea din Iași, să-i ducă mâncare soției sale, care tocmai născuse.

Tânărul care a mers călare până la maternitate a vândut casa primită din donaţii.

Viața pe care o trăia la limita subzistenței, într-o construcție improvizată din carton, într-un ghetou al Iașiului, părea să fi luat un alt curs.

Cătălin Moroşanu a organizat o strângere de fonduri pentru a reuşi să-i ofere bărbatului şi familiei sale un trai decent.

La scurt timp după ce a primit şansa la o nouă viaţă, Sergiu a mulţumit tuturor celor care au donat pentru achiziţia casei sale şi a promis că va oferi copiilor săi toate condiţiile pentru a învăţa carte.

Visul mi s-a împlinit. Mă bucur că de acum copiii mei pot să aibă o viaţă aşa cum eu nu am avut niciodată. Vreau să meargă toţi la şcoală, să nu fie ca mine şi ca mama lor”, spunea tânărul.

Însă ajutorul oferit de oamenii generoşi i-a servit doar pentru o scurtă perioadă din timp, Sergiu şi familia lui întorcându-se din nou în ghetou.

Se pare că bărbatul şi-a vândut casa cumpărată din donaţii, iar cu banii primiți și-a cumpărat o mașină.

Culmea este faptul că în contractul semnat de Sergiu Ciobotariu există o clauză prin care îl obligă pe acesta să nu înstrăineze imobilul în următorii cinci ani de când a devenit proprietar, dar a găsit o modalitate de a o eluda.

Mai precis, el a închiriat casa viitorilor proprietari, până la îndeplinirea celor cinci ani prevăzuți de clauză.

”Am auzit în sat că l-a prins poliţia la volan. Avea la un moment dat un Golf în curte, iar mai apoi am văzut un Range Rover. Nu mai este chiar acelaşi Sergiu”, spunea un vecin de-al tânărului.

Aceiaşi vecini susţin că în casa în care a stat Sergiu s-au mutat acum nişte interlopi, despre care nu ştiu prea multe pentru că evită să interacţioneze cu ei.

”A fost vândută casa, nu mai stă Sergiu aici. Am înţeles că ar fi vorba despre nişte interlopi care s-au mutat aici. Nu ştim prea multe, pentru că evităm să interacţionăm cu ei. Înainte să plece de aici, Sergiu dădea petreceri, era plină curtea… În fine, nici nu vreau să-mi aduc aminte”, a spus un locuitor din zonă.

Bărbatul nu a oferit nicio reacţie până acum, însă potrivit BZI.ro, acesta a fost surprins în zona Cicoarei, acolo unde a locuit iniţial.

Sergiu Ciobotariu a fost anchetat penal în anul 2020, după ce a fost prins la volan, deşi el nici nu avea permis de conducere.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Zbor de o zi. De Silvia Mihăilescu

Marţi, 11 Mai 2021
120

La fel ca în fiecare seară, atât timp cât ajung pe adresa de mail a redacției noastre, vom încerca să publicăm câte o poezie.  Vă dorim lectură plăcută.*...

Informare meteo: Vin ploi abundente și furtuni

Marţi, 11 Mai 2021
1729

După o perioadă cu vreme însorită și liniștită, începând de miercuri seară, și mai ales în ziua de joi, sosesc ploi abundente însoțite de descărcări electrice ...

Indienii, avertizaţi de medici să nu mai folosească balega de vacă împotriva COVID-19 „Există riscul răspândirii altor boli”

Marţi, 11 Mai 2021
605

Pandemia de COVID-19 devastează India, care înregistrează oficial 22.66 milioane de îmbolnăviri şi 246.116 de morţi.Însă unii experţi avertizează că acest bilanţ ar put...