Șefa ITM trage un semnal de alarmă către societățile care cazează și îngrijesc bătrâni: „Nu poți oferi servicii de calitate doar cu practicanți și voluntari” (video)

Șefa ITM trage un semnal de alarmă către societățile care cazează și îngrijesc bătrâni: „Nu poți oferi servicii de calitate doar cu practicanți și voluntari” (video)

Daniela Lozneanu, șefa Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) din Botoșani trage un semnal de alarmă cu privire la personalul centrelor destinate cazării și îngrijirii bătrânilor. Aceasta spune că nu poți face treabă calitativă doar cu voluntari și practicanți.

Observația a fost făcută în cadrul ședinței de Colegiu Prefectural, unde Daniela Lozneanu a prezentat un raport al activității ITM din primele opt luni ale anului 2023.

Mă refer strict la aceste entități care oferă servicii de cazare pentru bătrâni și servicii medicale. Deci nu poți oferi servicii de calitate așa cum se așteaptă beneficiarii și aparținătorii, doar cu practicanți și voluntari. Este nevoie de oameni specializați în acest sens. Discutăm de un cumul de calități pe care trebuie să le aibă oamenii care lucrează în această zonă. Este un semnal de alarmă, ca să zic așa”, a declarat Daniela Lozneanu, inspector șef Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Copaci împodobiți cu mărțișoare unice în prima zi de primăvară (foto, video)

astăzi, 15:27
6

De șase ani încoace vestitorii primăverii sunt elevii din județul Botoșani. Pe 1 martie parcul de lângă Primăria municipiului Botoșani prinde culoare, copacii fiind împodobiț...

Cartierele unde botoșănenii trăiesc mai rău ca în sat. „La țară se circulă în condiții mai bune”/„Poate cu ajutorul presei...” (foto, video)

astăzi, 11:29
226

Mai mulți cetățeni ai municipiului Botoșani s-au plâns consilierilor locali că în unele cartiere se trăiește mai rău ca în sat din cauza avariilor care apar de pe o zi pe alt...

Bebeluși diagnosticați cu afecțiuni rare la Botoșani. Medic: „Nu sunt boli fără speranță...” (foto, video)

Joi, 29 Februarie 2024
487

Cu ocazia Zilei Internaționale a Bolilor Rare, marcată pe 29 februarie, la Botoșani a avut loc o conferință de presă pe această temă. Astfel, medicii botoșăneni au declarat că, de-a lungul ...