Șefa ITM trage un semnal de alarmă către societățile care cazează și îngrijesc bătrâni: „Nu poți oferi servicii de calitate doar cu practicanți și voluntari” (video)

Șefa ITM trage un semnal de alarmă către societățile care cazează și îngrijesc bătrâni: „Nu poți oferi servicii de calitate doar cu practicanți și voluntari” (video)

Daniela Lozneanu, șefa Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) din Botoșani trage un semnal de alarmă cu privire la personalul centrelor destinate cazării și îngrijirii bătrânilor. Aceasta spune că nu poți face treabă calitativă doar cu voluntari și practicanți.

Observația a fost făcută în cadrul ședinței de Colegiu Prefectural, unde Daniela Lozneanu a prezentat un raport al activității ITM din primele opt luni ale anului 2023.

Mă refer strict la aceste entități care oferă servicii de cazare pentru bătrâni și servicii medicale. Deci nu poți oferi servicii de calitate așa cum se așteaptă beneficiarii și aparținătorii, doar cu practicanți și voluntari. Este nevoie de oameni specializați în acest sens. Discutăm de un cumul de calități pe care trebuie să le aibă oamenii care lucrează în această zonă. Este un semnal de alarmă, ca să zic așa”, a declarat Daniela Lozneanu, inspector șef Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
886

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
8862

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1297

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...