Șapte tineri prinși drogându-se în mașină, în Centrul Vechi

Șapte tineri prinși drogându-se în mașină, în Centrul Vechi

Șapte tineri au fost prinși în timp ce consumau droguri, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un autoturism parcat în apropiere de Biserica „Uspenia” din municipiul Botoșani, a transmis purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Dan Izotov.

Potrivit sursei citate, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare în Centrul Istorica observat că mașina avea geamurile aburite.

„Deși autoturismul respectiv nu are decât cinci locuri, nu mai puțin de șapte bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și  28 ani, au coborât la solicitarea jandarmilor, însoțiți de un miros apăsător de fum. Verificarea habitaclului a evidențiat prezența, într-una dintre portiere, a trei capete de țigări folosite, iar între scaunele din față, existența unui mugur vegetal, învelit în folie de staniol”, a afirmat Izotov.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de droguri de risc pentru consum propriu.

„Actele procedurale întocmite, precum și probele ridicate în vederea confiscării din interiorul autovehiculului, vor fi înaintate către Serviciul Județean de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani, în vederea competentei soluționări”, a adăugat reprezentantul Jandarmeriei.

 

Spune-ne opinia ta