Șapte tineri conduși spre audieri, după o încăierare (video)

Șapte tineri conduși spre audieri, după o încăierare (video)

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani informează că șapte tineri au fost conduși spre audieri, după o încăierare aplanată de două echipaje de poliție.

S-a întâmplat duminica trecută, pe 25 octombrie a.c., când polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în municipiul Botoșani, au surprins, pe Bulevardul George Enescu, un grup de șapte tineri, care provocau scandal și se loveau reciproc.

„Echipajul de poliție a intervenit pentru aplanarea conflictului, somând persoanele implicate să înceteze acțiunile. În acel moment, un alt echipaj de ordine și siguranță publică, care patrula în zonă, a observat încăierarea și a intervenit pentru a acorda sprijin celorlalți polițiști”, relatează Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Toți tinerii implicați în agresiune au fost imobilizați si conduși la sediul poliției.

„Aceștia au vârstele cuprinse între 24 și 34 de ani și sunt din municipiul Botoșani. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de încăierare, urmând ca, în funcție de rezultatele cercetărilor, să fie propusă soluție procedurală”, mai precizează Nenișcu.

 

 

Spune-ne opinia ta