Rotary Club colectează ajutoare pentru cetățenii care nu au reușit să plece din Ucraina

Rotary Club colectează ajutoare pentru cetățenii care nu au reușit să plece din Ucraina

Rotary Club din Botoșani colectează produse alimentare și non-alimentare necesare populației civile, care nu a reușit să părăsească Ucraina.

Datorită colaborării cu cluburile Rotary din Ucraina s-a reușit identificarea nevoilor cetățenilor ucraineni și rutele de transport către ei.

Se colectează, în principal, conserve de carne și legume, conserve de fructe, zahăr, biscuiți/fursecuri/napolitane, tablete de ciocolata, cereale, paste, orez, apă, ceai, tacâmuri de unică folosință, săpun, șervețele umede, detergenți, șampon, pastă de dinți și periuțe, hârtie igienică, pampers, truse de prim ajutor, lanterne, baterii, paturi, pilote, saci de dormit și folii izopren.

Pentru donații sau informații se poate lua legătura cu Lucian Pușcașu la numărul de telefon 0755 242 138, Dragoș Dieaciuc la numărul 0746 404 933 și Daniel Bucatariu la numărul de telefon 0747 112 082.

Email: office@rotarybotosani.ro

Donații se pot face și în conturile destinate proiectului :

RO83BTRLRONCRT0P62428402 (lei)

RO68BTRLEURCRT0P62428402 (euro)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
1127

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9679

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1305

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...