Românul din Botoșani dispărut în Londra, găsit după mai bine de o lună de zile

Vestea bună a fost dată de un nepot al botoșăneanului, acesta fiind și cel care l-a găsit.

Românul din Botoșani dispărut în Londra, găsit după mai bine de o lună de zile


Foto: Facebook / Anunțul UK

Mădălin Hreniuc, un nepot al lui Marian, de asemenea din Botoșani, a fost cel care l-a găsit pe Marian Simion la o casă de rugăciune aparținând unui cult religios.

"Nu i s-a dat voie cu telefonul mobil, dar ne bucurăm că l-am găsit si ca este bine", a spus Mădălin Hreniuc, cel care a trimis și o fotografie cu dovada, potrivit Anuntul UK.

Daniela, una dintre fiicele lui Marian, a ținut și ea să menționeze: "A fost la un centru de dezalcolizare, unde li s-au confiscat telefoanele".

Familia botoșăneanului dispărut în Londra a făcut numeroase apeluri disperate pentru a-l identifica. Marian Simion a plecat în Anglia să câștige un ban, iar de mai bine de o lună era de negăsit. Bărbatul a plecat peste hotare din cauza neajunsurilor.

Bărbatul ar fi ajuns în Marea Britanie prin intermediul unor cunoscuți care i-ar fi promis că îl duc la muncă în afara Londrei. Botoșăneanul este tată a cinci copii, bunic a cinci nepoți și soț de peste 25 de ani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
760

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
73

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
298

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...