Românul din Botoșani dispărut în Londra, găsit după mai bine de o lună de zile

Vestea bună a fost dată de un nepot al botoșăneanului, acesta fiind și cel care l-a găsit.

Românul din Botoșani dispărut în Londra, găsit după mai bine de o lună de zile


Foto: Facebook / Anunțul UK

Mădălin Hreniuc, un nepot al lui Marian, de asemenea din Botoșani, a fost cel care l-a găsit pe Marian Simion la o casă de rugăciune aparținând unui cult religios.

"Nu i s-a dat voie cu telefonul mobil, dar ne bucurăm că l-am găsit si ca este bine", a spus Mădălin Hreniuc, cel care a trimis și o fotografie cu dovada, potrivit Anuntul UK.

Daniela, una dintre fiicele lui Marian, a ținut și ea să menționeze: "A fost la un centru de dezalcolizare, unde li s-au confiscat telefoanele".

Familia botoșăneanului dispărut în Londra a făcut numeroase apeluri disperate pentru a-l identifica. Marian Simion a plecat în Anglia să câștige un ban, iar de mai bine de o lună era de negăsit. Bărbatul a plecat peste hotare din cauza neajunsurilor.

Bărbatul ar fi ajuns în Marea Britanie prin intermediul unor cunoscuți care i-ar fi promis că îl duc la muncă în afara Londrei. Botoșăneanul este tată a cinci copii, bunic a cinci nepoți și soț de peste 25 de ani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean a dat de bucluc după ce i-a mințit pe polițiști!

astăzi, 19:24
192

Echipajele de poliție din Marginea și Gălănești, județul Suceava, au identificat și oprit regulamentar pentru control autoutilitara care se deplasa pe DN17A de pe raza comunei Marginea.Cond...

Intervenție de urgență a pompierilor într-un apartament: Au murit 6 pisici și 3 câini, salvatorii au salvat o pisică și șase porumbei!

astăzi, 17:45
322

O intervenție de urgență a pompierilor militari din cadrul Detașamentului Suceava s-a desfășurat, duminică în municipiul Suceava.Potrivit plutonier Radu Gabriel din cadrul ISU Suceava...

A plecat la cele veșnice o artistă din Botoșani. ”Ai creat frumusețe toată viața!”

astăzi, 16:16
2269

S-a stins din viață Veronica Mocanu. În urmă cu doar cinci zile își aniversaze ziua de naștere, la împlinirea celor 78 de ani. Tristul anunț a fost făcut de fiul artistei, car...