Român găsit mort în portbagajul unui autobuz din Italia. Mister în jurul decesului său!

Corpul conaționalului nostru se afla într-un avansat stadiu de descompunere și a fost găsit de agenții de poliție, alertați de un miros puternic emanat de autobuzul parcat, care era folosit pentru școala de șoferi.

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost găsit mort în portbagajul unui autobuz folosit din localitatea italiană Corigliano Rossano, provincia Cosenza din Calabria, în dimineața zilei de luni, 22 iulie 2024.

Tragica descoperire a avut loc pe o stradă laterală din Viale Sant’Angelo și a ridicat numeroase întrebări privind circumstanțele morții sale.

Corpul conaționalului nostru, care se numea Octavian Nicolae Plosceanu, se afla într-un avansat stadiu de descompunere și a fost găsit de agenții de poliție, alertați de un miros puternic emanat de autobuzul parcat, care era folosit pentru școala de șoferi.

Autoritățile, inclusiv echipele tehnice ale poliției științifice, au intervenit prompt la fața locului pentru a colecta toate dovezile necesare pentru anchetă. Autobuzul a fost pus sub sechestru pentru a permite o analiză mai detaliată.

Într-o primă fază, investigațiile au sugerat că bărbatul ar fi un om fără adăpost care căuta un loc de refugiu pentru noapte.

Cu toate acestea, ancheta a luat o întorsătură mai complexă după descoperirea unor urme de efracție pe autobuz, indicând posibilitatea ca cineva să fi manipulat vehiculul pentru a ascunde cadavrul.

Procurorul adjunct Raffaella Di Carluccio D’Aniello a ordonat efectuarea unei autopsii pentru a clarifica cauzele decesului.

Conform unei inspecții preliminare, se estimează că bărbatul ar fi fost mort cu cel puțin zece zile înainte de a fi găsit.

Un aspect care adâncește misterul este faptul că Octavian locuia pe via Arno, aceeași stradă unde, cu câteva zile înainte, a fost găsit corpul neînsuflețit al unui cetățean ucrainean într-o clădire abandonată.

Deși investigațiile inițiale nu au indicat dovezi concrete care să lege cele două decese, anchetatorii iau în considerare toate ipotezele, inclusiv posibilitatea unei crime sau a unei fatalități tragice.

Pentru a clarifica circumstanțele morții lui Octavian Nicolae Plosceanu, poliția a intensificat investigațiile, încercând să refacă ultimele mișcări ale bărbatului și să identifice eventuali martori care ar putea oferi informații relevante.

Autopsia va fi esențială pentru a stabili cauzele decesului și a oferi indicii vitale pentru desfășurarea anchetei.

Sursa: Rotalianul

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...