Apelul disperat al medicilor unui cabinet veterinar din Botoșani: „Vă rugăm ajutați!”

Mulți adoptatori de animale preferă, în ultimii ani, exemplarele  de rasă. Acest lucru s-a transformat într-o veritabilă modă, însă una care lasă în urmă victime.

Unul dintre rezultatele iresponsabilității adoptatorilor este un pisoi bolnav din rasa Scottish, abandonat de stăpâni în stradă.

Pisoiul nu ar fi avut nicio șansă de a supraviețui dacă una dintre voluntare nu l-ar fi adus la cabinetul veterinar, unde medicii fac tot posibilul pentru a-i trata  herpesviroza mutilantă care i-a afectat ochii și a-i da șansa la o viață normală.

Pisoiul are nevoie de operație și tratament, iar costurile sunt ridicate pentru medicii cabinetului, care au în grijă foarte multe animale, toate victime ale nepăsării. De aceea, medicii fac apel la bunăvoința iubitorilor de animale pentru a reuși să acopere costurile operației și tratamentului:

„Nu aveam destule maidaneze oarbe , bolnave sau cu handicap, acum avem și scottish sau british metiși! Are nevoie urgentă de operație și tratament. Vă rugăm, ajutați!”, este mesajul medicilor.

Cei ce vor să doneze, o pot face astfel:

Cont RO69RZBR0000060018778836 titular Asociația We Care About Strays

PayPal WCABSBT@yahoo.com

Revolut +40742569535

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...