”Revoluție” cu mătura în Centrul Vechi din Botoșani! (Foto)

Dacă amenzile par să nu aibă mai niciodată efect, oamenii legii au schimbat strategia în centrul istoric al municipiului Botoșani.

Cetățenii prinși asupra faptului au fost pedepsiți ”pe loc”. Ei au fost sancționați contravențional, dar au fost obligați să curețe și mizeria lăsată în urmă.

Semințe ”scumpe” în Centrul Istoric

În cursul zilei de 18 august, polițiștii locali din cadrul Serviciului Dispecerat au observat, prin intermediul camerelor de luat vederi instalate în Centrul Istoric, grupuri de  persoane care consumau semințe pe domeniul public, aruncând pe jos resturile.          

Imediat, polițiștii locali din Dispecerat au sesizat patrula pedestră de ordine și liniște publică din zona de responsabilitate a Centrului Istoric.

Oamenii legii au ajuns în scurt timp în zona vizată, aceștia dispunând sancționarea contravențională a faptașilor și igienizarea locației. Mai exact, cei care au consumat semințe și au aruncat cojile pe jos au fost puși să măture mizeria lăsată pe spațiul public. 




 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Anunț de la AJPIS Botoșani: Persoanele cu nevoi speciale vor lua banii începând de mâine!

astăzi, 18:40

Suma totală platită este  de 10.764.955  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Indemnizația lunară acordată persoanei cu handicap grav - Bugetul personal c...

Concert de deschidere a Stagiunii 2024-2025 a Filarmonicii botoșănene, la Casa Memorială „George Enescu” din Liveni!

astăzi, 18:00

În programul concertului figurează: - Rapsodia Română nr. 2 în Re major Op. 11 de George Enescu - Concertul pentru clarinet și orchestră nr. 1 de Karl Maria von Weber - ...

Sepsi - FC Botoșani mâine, de la ora 18:00

astăzi, 17:32

Sepsi primește mâine vizita celor de la FC Botoșani în etapa cu numărul 9 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Sepsi! Înaintea partidei de mâine sea...