Razii ale polițiștilor pe străzile din județ. Au fost aplicate sancțiuni de zeci de mii de lei

Razii ale polițiștilor pe străzile din județ. Au fost aplicate sancțiuni de zeci de mii de lei

În cursul zilei de duminică, polițiștii botoșăneni au acționat în județul Botoșani pentru prevenirea, descurajarea și combaterea oricăror evenimente negative, fiind asigurate măsuri pentru menținerea ordinii publice și prevenirea faptelor de natură penală.

La acțiuni, au fost angrenați polițiștii din cadrul structurilor de ordine publică, investigații criminale și rutieră, precum și reprezentanți din cadrul Registrului Auto Român.

În acest context, s-a acționat atât în mediul rural cât și în mediul urban, pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru fluidizarea traficului rutier și prevenirea accidentelor de circulație, fiind folosite zilnic aparatele radar, etilotest și DrugTest. 

Activitățile au vizat depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

„În cadrul activităților desfășurate au fost verificate și legitimate peste 300 de persoane, controlate peste 75 de vehicule și 23 de obiective economice,  iar în urma abaterilor constatate au fost aplicate 37 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 19.000 de lei”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Egiptean prins în Vama Stânca cu un permis fals

Vineri, 23 Septembrie 2022
57

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au descoperit asupra unui cetăţean egiptean, un permis de conducere cu însemnele autorităților din Ucrain...

Tânăr din Avrămeni, cercetat de polițiști după ce a fost prins la volanul unei mașini neînmatriculate

Vineri, 23 Septembrie 2022
86

În cursul zilei de joi, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit, pentru control, pe strada Viilor, din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un tânăr, în vârs...

Razii ale polițiștilor pe străzile din județ, în weekend

Vineri, 23 Septembrie 2022
85

În acest weekend polițiștii botoșăneni vor organiza acțiuni pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru reducerea numărului de accidente rutiere și a conse...