Dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului

Dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului

Doi bărbați, de 34, respectiv 59 de ani, s-au ales cu dosare penale, după ce au băut mai multe pahare de alcool și au ieșit la plimbare cu mașina.

Potrivit unui comunicat de presă emis de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, individul de 34 de ani, din comuna Suharău, a fost tras pe dreapta, duminică, iar etilotestul a indicat o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celălalt individ a fost oprit de polițiști tot duminică, pe DN 259 A. Din cauza stării avansate de ebrietate în care era, nu s-a reușit testarea cu aparatul etilotest și a fost condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În ambele cazuri, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Medic nou pe Secția de Endocrinologie, venit prin transfer de la Dorohoi (video)

Miercuri, 5 Octombrie 2022
455

Ilinka Grozavu completează echipa de cadre medicale de pe Secția de Endocrinologie a Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani.După cum conducerea unității sanitare a informa...

Atelier creativ de împletituri din sfoară la Muzeul de Etnografie

Miercuri, 5 Octombrie 2022
59

Muzeul Județean de Istorie din Botoșani, Secția de Artă Plastică – Etnografie, organizează pe 7 octombrie, atelierul creativ de împletituri din sfoară, la Muzeul de Etnografie din m...

Peste 5.000 de botoșăneni suferă de osteoporoză, iar numărul este în creștere. Medic: „Osteoporoza este o boală mută, iar pacientul află abia după ce se fracturează” (video)

Miercuri, 5 Octombrie 2022
214

Osteoporoza este o boală mută, asimptomatică, silențioasă, care este una dintre cele mai comune boli osoase și reprezintă o problemă de sănătate publică, spun cadrele medicale de pe Secția...