Prins la volan cu o alcoolemie de 1,38. Polițiștii au întocmit dosar penal

Prins la volan cu o alcoolemie de 1,38. Polițiștii au întocmit dosar penal

Un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din comuna Ibănești, a fost tras pe dreapta de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 din Pomârla, în cursul zilei de marți, iar în urma controlului au fost descoperite nereguli.

După ce i-au cerut documentele personale și ale autoturismului la control, l-au pus să sufle în etilotest, deoarece emana halenă alcoolică. Aparatul a indicat o valoare de 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Ce spune șefa AJOFM Botoșani despre concedierile de la Artsana! (video)

astăzi, 09:10
652

Fabrica din municipiul Botoşani şi-a anunţat intenţia de a concedia peste 360 de salariaţi. Acest subiect a fost punctat și de către Valeriu Iftime în cadrul conferinței intitulate &bdqu...

Dezbatere pe tema antreprenoriatului și a tinerilor care fug de Botoșani, organizată de PNL Botoșani! (galerie foto)

Marţi, 21 Mai 2024
271

În sala „Mihai Eminescu” a Hotelului Rapsodia a avut loc, marți după-amiază, o conferință dedicată tinerilor și antreprenorilor din Botoșani. Conferința a fost moderată de ...

Târgul Liceelor la Botoșani, dedicat elevilor de clasa a VIII-a. Președinte CJE: „Totdeauna să vă urmați pasiunea și să credeți în voi” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
1206

Vineri a debutat ediția 2024 a Târgului Liceelor la Botoșani și Dorohoi. Evenimentul s-a desfășurat în două locații în același timp: în Sala de Sport a Colegiului Tehni...