Prins cu o sticlă de alcool la volan, după ce a încercat să scape de polițiști

La data de 20 august 2022, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 din Vlăsinești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe drumul județean DJ 296 B, au observat un autoturism care, la vederea autospecialei de poliție, a schimbat brusc direcția de mers.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, reușind să-l identifice după aproximativ 5 kilometri, când șoferul a încercat să părăsească autoturismul, având în mână o sticlă cu băutură alcoolică.

A fost stabilită identitatea acestuia, în persoana unui tânăr, de 29 de ani, din comuna Știubieni. 

În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Piloții au încins motoarele la Cornișa în cadrul evenimentului Demo Drift Show! „Adulții au fost cei mai fricoși, nu prea au avut curaj, dar copiii sunt altfel” (foto, video)

Saturday, 28 September 2024

Asociația „Pro Car Racing” organizează, în acest weekend, cea de-a doua ediție a evenimentului Demo Drift Show. Anul trecut evenimentul a avut loc în parcarea magazinului El...

Ajutor pentru bolnavii din Botoșani aflați în fază terminală, despre ce este vorba! (video)

Friday, 27 September 2024

Bolnavii aflați în fază terminală și care nu pot fi îngrijiți acasă pot beneficia de îngrijri medicale în regim de spitalizare continuă la o clinică privată de paliati...

Pacienții care nu vor mai sta pe o listă de așteptare, anunțul șefei CAS Botoșani! „Au fost foarte multe controverse” (video)

Friday, 27 September 2024

Alina Mustiață, directorul Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) din Botoșani, anunță faptul că a fost pus în aplicare din acest an Planul Național de Cancer. În cadrul acestui pl...