Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, apel către botoșăneni: „Este mai grav ca acum trei luni. Pandemia nu se oprește”.

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, apel către botoșăneni: „Este mai grav ca acum trei luni. Pandemia nu se oprește”.

La prima sa întâlnire cu presa locală la mai bine de trei luni, Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani și-a început discursul de marți cu un apel către botoșăneni. Acesta trage un semnal de alarmă asupra faptului că pandemia de coronavirus nu s-a sfârșit iar situația este mai gravă decât în urmă cu trei luni.

Edilul sfătuiește populația să-și ia toate măsurile de precauție și asigură cetățenii că Primăria municipiului Botoșani va face tot ceea ce este  necesar pentru a diminua consecințele acesteia.

„Este o perioadă critică și, cu siguranță din ce văd și din ce știu și eu și din ce vedeți și știți și dumneavoastră , pandemia nu se oprește. Este mai grav ca acum trei luni. Este o problemă deosebită și îmi permit să fac apel la toți botoșănenii să-și ia absolut toate măsurile, și cele indicate de lege dar și cele care se vehiculează în tot ce înseamnă mass-media din România, pentru că nu este o păcăleală. Trecem printr-o perioadă foarte grea, mai grea decât acum trei luni, și cred că este de datoria mea  să atrag atenția la acest lucru și să vă confirm că, în ceea ce privește Primăria municipiului Botoșani, va face absolut tot ceea ce este necesar să diminuăm din consecințele acestei pandemii”, a spus Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani.

(Anca Savel)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Peste 350 de jandarmi au asigurat ordinea în Botoșani în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

astăzi, 18:00
13

Dacă majoritatea cetățenilor a înțeles importanța adoptării unui comportament civilizat, au existat totuși situații în care a fost necesară aplicarea a 77 sancțiuni contrave...

Ministerul Muncii anunță: Persoanele fizice din România pot angaja și plăti personal pentru activitățile casnice

astăzi, 17:23
44

Platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și poate fi accesată pe adresa https://...

Peste 100 de misiuni de salvare și supraveghere desfășurate de pompierii botoșăneni în perioada minivacanței de sărbători!

astăzi, 16:44
52

Aceștia au avut 144 de misiuni, care au vizat:- acordarea primului ajutor și transportul la spital al unui număr de 101 persoane care aveau probleme medicale;- stingerea a 12 incendii gener...