Primarul, impresionat de un cetățean care a făcut voluntar treaba municipalității

Primarul, impresionat de un cetățean care a făcut voluntar treaba municipalității

Gestul unui botoșănean l-a impresionat pe primarul Cosmin Andrei, care l-a dat ca exemplu de „gospodar și cetățean cu spirit civic”.

Constantin Alexa locuiește pe strada Nicolae Iorga, unde s-au desfășurat recent lucrări de reabilitare și s-au înființat noi locuri de parcare. Spațiile verzi încă nu au fost amenajate.

„Cu toate acestea, domnul Constantin s-a simțit dator să contribuie și el la această lucrare frumoasă și a preferat să achiziționeze din bani proprii și să amenajeze cu gazon spațiul verde de la blocul unde deține o locuință”, a scris pe Facebook primarul, amintind și de doamna Alexandrina Iacob, care vopsea anul trecut bordurile din fața casei ei de pe strada Armeană.

„Intervenim cu reabilitări, reamenajări, curățenie, etc. și încercăm să acoperim cât mai multe zone însă nu ne strică o mână de ajutor din partea cetățenilor! Toți trebuie să contribuim pentru a avea orașul pe care ni-l dorim!”, a continuat edilul.

„Este atât de plăcut să întâlnim oameni care nu așteaptă ca doar municipalitatea să intervină, ci se simt și ei datori să contribuie la frumusețea, ordinea și curățenia orașului nostru!”, a subliniat Andrei, exprimându-și aprecierea față de astfel de gesturi.


 

 

Spune-ne opinia ta