Primarul din Ibănești, după tragedia care a îndoliat comunitatea: „O durere imensă și de necrezut!”

Tragedia care a îndoliat comunitatea din Ibănești, în zi de Rusalii, a produs o durere imensă. Patru bărbați și-au pierdut viața: Valeriu Hulubei, Mitică Racu, Valeriu Bulubenchi și patronul firmei, Radu Tudose.

Primarul Romică Magopeț a transmis un mesaj de condoleanțe și de sprijin pentru comunitate:

„Cuvintele sunt de prisos…

Primăria și Consiliul Local al Comunei Ibănești transmit sincere condoleanțe familiilor îndurerate! O comunitate îndoliată… Regrete eterne.

În gest de solidaritate, întreaga comunitate se unește în dorința de a oferi sprijin și alinare în aceste momente dificile.

O durere imensă și de necrezut. Este cumplit și devastator! Dumnezeu are nevoie de ÎNGERI! Iertare, Lumină și Odihnă Veșnică! Dumnezeu să-i ierte…”, a transmis primarul comunei Ibănești, Romică Magopeț.

De mai bine de 24 de ani, firma SC Ram SRL din Ibănești se ocupă cu achiziţionarea şi procesarea laptelului, dar şi producţie de caşcaval mărcile Rucăr şi Dalia, dar produce şi comercializează și telemea, brânză topită şi branză de burduf. Radu Tudose a reuşit să se claseze pe primul loc în Topul firmelor din judeţul Botoşani pe 2023, la categoria întreprinderi mici.

Duminică după-amiază, unuia dintre muncitori i s-a făcut rău în timp ce curăța bazinul și a căzut în el. Doi colegi au văzut incidentul și au sărit în ajutor. La scurt timp, în bazin a coborât și directorul, ca să îi salveze pe cei trei muncitori. Între timp, la fața locului au ajuns și echipele de salvare. Pompierii i-au scos pe bărbați din bazin și au încercat să îi resusciteze pe muncitori, dar fără succes. Directorul fabricii a fost dus în stare critică la spital, cu elicopterul, și a murit câteva ore mai târziu. „Fiind un accident colectiv de muncă, cercetarea va fi preluată de către un inspector de muncă din cadrul Inspecției de Muncă de la București”, a precizat Daniela Lozneanu, directorul ITM Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

astăzi, 19:54

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

astăzi, 17:43

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

astăzi, 16:45

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...