Pompierii dorohoieni au îndulcit sărbătorile bătrânilor cazaţi în Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Mihăileni-FOTO

Siguranță și bucuria Crăciunului, le-au dăruit pompierii dorohoieni, persoanelor asistate în Unitatea de Asistență Medico-Socială Mihăileni.

Pompierii dorohoieni au îndulcit sărbătorile bătrânilor cazaţi în Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Mihăileni-FOTO

Activitatea de recunoaștere în teren și  educare preventivă în domeniul situațiilor de urgență s-a transformat într-o misiune din suflet pentru suflet. Astăzi, salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi nu au mai întins linii de furtun, ci o mână de ajutor unor oameni greu încercați de viață.

Profund impresionați de poveștile lor de viață, pompierii dorohoieni au dorit să le aducă un strop de alinare şi le-au dus obiecte de strictă necesitate, dulciuri, alimente și articole de îmbrăcăminte.

Bunurile au fost achiziţionate prin contribuţia cadrelor subunității. Dăruind cu câte puţin, fiecare coleg a adus zâmbete pe fețele acestor bătrâni. 

Lacrimile de mulțumire din ochi, chipurile vesele și recunoștința din glas au contribuit la îndeplinirea cu succes a misiunii. 




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
5

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
563

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...

În Duminica Floriilor, PS Nichifor Botoșăneanul va sluji într-o parohie din Botoșani

astăzi, 15:05
180

Duminică, 28 aprilie – Duminica a 6-a din Post (a Floriilor) – Intrarea Domnului în Ierusalim, începând cu ora 7:45, va avea loc resfinţirea bisericii Parohiei Sfâ...