Polițiștii botoșăneni au confiscat peste 200 de metri cubi de lemne și au constatat 3 infracțiuni pe linie silvică (fotogalerie)

Polițiștii botoșăneni au confiscat peste 200 de metri cubi de lemne și au constatat 3 infracțiuni pe linie silvică (fotogalerie)

În cursul zilei de joi, polițiștii botoșăneni au acționat în întreg județul, pentru prevenirea faptelor ilegale în domeniul silvic.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, acțiunea s-a desfășurat la nivel național, urmărindu-se respectarea normelor legale în domeniul circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos.

„În cadrul acțiunilor au fost angrenați polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, poliție rutieră, investigarea criminalității economice, transporturi care au acționat împreună cu jandarmi, polițiști de frontieră dar și reprezentanți ai Gărzii Forestiere și Ocoalelor Silvice”, a declarat Cosmin Horobeț, purtător de cuvânt în cadrul IPJ.

În cadrul acțiunilor au fost verificate 219 mijloace de transport, au fost executate 87 de controale, au fost constatate 3 infracțiuni, iar în urma neregulilor identificate au fost aplicate 56 de sancțiuni contravenționale în valoare de 90.061 lei, iar în urma controalelor efectuate a fost confiscată cantitatea de aproximativ 223,18 metri cubi de material lemnos.




 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Pași importanți pentru realizarea Șoselei de Centură a Botoșaniului! (foto, video)

astăzi, 18:30
304

Proiectul pentru realizarea Șoselei de Centură Ocolitoare a municipiului Botoșani a fost scos la licitație. Tronsonul de 10 kilometri va avea continuitate în Drumul Expres Botoșani – ...

Imagini din trecut îmbrăcate în idei de viitor în Muzeul Multimedia din Centrul Istoric al Botoșaniului! (foto, video)

astăzi, 16:27
157

Muzeul Multimedia din Centrul Istoric al municipiului Botoșani este unic în județul Botoșani, dar mai ales în Regiunea Moldovei prin faptul că se află în subteranul unei clădir...

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
739

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...