Polițiștii botoșăneni au confiscat peste 200 de metri cubi de lemne și au constatat 3 infracțiuni pe linie silvică (fotogalerie)

Polițiștii botoșăneni au confiscat peste 200 de metri cubi de lemne și au constatat 3 infracțiuni pe linie silvică (fotogalerie)

În cursul zilei de joi, polițiștii botoșăneni au acționat în întreg județul, pentru prevenirea faptelor ilegale în domeniul silvic.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, acțiunea s-a desfășurat la nivel național, urmărindu-se respectarea normelor legale în domeniul circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos.

„În cadrul acțiunilor au fost angrenați polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, poliție rutieră, investigarea criminalității economice, transporturi care au acționat împreună cu jandarmi, polițiști de frontieră dar și reprezentanți ai Gărzii Forestiere și Ocoalelor Silvice”, a declarat Cosmin Horobeț, purtător de cuvânt în cadrul IPJ.

În cadrul acțiunilor au fost verificate 219 mijloace de transport, au fost executate 87 de controale, au fost constatate 3 infracțiuni, iar în urma neregulilor identificate au fost aplicate 56 de sancțiuni contravenționale în valoare de 90.061 lei, iar în urma controalelor efectuate a fost confiscată cantitatea de aproximativ 223,18 metri cubi de material lemnos.
 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului

astăzi, 12:51
6

Doi bărbați, de 34, respectiv 59 de ani, s-au ales cu dosare penale, după ce au băut mai multe pahare de alcool și au ieșit la plimbare cu mașina.Potrivit unui comunicat de presă emis de c...

Bărbat băgat în arestul IPJ, după ce a refuzat să fie testat cu etilotestul și prelevarea de mostre de sânge

astăzi, 12:23
37

La data de 14 august 2022, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 din Darabani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 38 de ani, cercetat sub ...

Razii ale polițiștilor pe străzile din județ. Au fost aplicate sancțiuni de zeci de mii de lei

astăzi, 12:11
54

În cursul zilei de duminică, polițiștii botoșăneni au acționat în județul Botoșani pentru prevenirea, descurajarea și combaterea oricăror evenimente negative, fiind asigurate mă...