Vești proaste din Barcelona. Micul Andrei, băiatul pentru care s-a organizat un concert caritabil, nu poate fi operat

Vești proaste din Barcelona. Micul Andrei, băiatul pentru care s-a organizat un concert caritabil, nu poate fi operat

Micul Andrei, copilul pentru care botoșănenii s-au mobilizat, au organizat și au participat la un concert caritabil, cu scopul de a strânge bani ca el să ajungă la o clinică din Barcelona să poată fi operat și să meargă din nou, a primit vești proaste.

Andrei a fost diagnosticat cu distrofie musculară Duchen, iar de trei ani de zile se deplasează într-un scaun rulant. Medicul din Barcelona a concluzionat că și-a pierdut musculatura, iar operația nu ar face decât să îl lase ca o legumă.

Distrofia musculară Duchen este o boală degenerativă neuromusculară care, din păcate, odată pierdută musculatura, nu există până în prezent un tratament de recuperare a musculaturii. Boala avansează prea repede, iar Andrei nu a mai avut această șansă la operație.

Operația de care ar fi trebuit să beneficieze Andrei se ridica la suma de 33.000 de euro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Angajații Locativa, protest pașnic în fața Primăriei Botoșani împotriva hotărârii de desființare. „Este doar o răzbunare politică!” (foto, video)

astăzi, 15:34
826

Marți după-amiază, angajații S.C. Locativa S.A. s-au înarmat cu pancarte pe care au scris ceea ce îi nemulțumește. Salariații au protestat împotriva hotărârii de desfii...

Masa caldă într-o școală din Botoșani, între nemulțumirile părinților și cutiuța dorințelor! „Toți vor să găsim vinovați și e simplu, dar nu asta este soluția!” (foto)

astăzi, 13:07
966

Programul „Masă caldă”, care ulterior s-a transformat în „Masă sănătoasă”, este un instrument salvator pentru autoritățile care încearcă să combată fenom...

Medic botoșănean, despre micile afecțiuni care pot avea consecințe grave. „Au o trusă de urgență pe care o folosesc!”

Luni, 15 Aprilie 2024
714

Despre alergiile de primăvară a auzit toată lumea și ne putem da seama destul de ușor dacă polenul din natură ne face bine sau nu.Dr. Camelia Șurubariu, medic specialist alergolog în...