Polițiștii au ridicat echipamentele electronice ale fetei de 14 ani care s-a sinucis. Gestul ar fi fost determinat de un joc online

Polițiștii au ridicat echipamentele electronice ale fetei de 14 ani care s-a sinucis. Gestul ar fi fost determinat de un joc online

Polițiștii au ridicat echipamentele electronice la care avea acces fata de 14 ani, din localitatea Coţuşca, care s-a spânzurat, duminică seară, într-o anexă a locuinţei, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Delia Nenișcu.

Sursa citată afirmă că a fost dispusă efectuarea autopsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca în funcție de rezultatele acestora să fie dispuse măsuri legale.

„Având în vedere informațiile apărute în spațiul public conform cărora minora de 14 ani, ar fi jucat un joc pe internet, care ar fi influențat-o într-un mod negativ și ar avea legătură cu împrejurările în care a survenit decesul, a fost dispusă ridicarea echipamentelor electronice la care avea acees minora, în vederea verificării acestora”, a precizat Nenișcu.

Există informații potrivit cărora minora ar fi recurs la acest gest determinată de un joc online, spun surse judiciare.

Conform localnicilor, părinţii fetei sunt plecaţi la muncă în străinătate, ea şi un frate de-al său rămânând în grija unui unchi.

 

Spune-ne opinia ta