Peste 50 de amenzi aplicate în weekend de Poliția Locală. Cele mai multe sancțiuni au vizat circulația animalelor de companie

Peste 50 de amenzi aplicate în weekend de Poliția Locală. Cele mai multe sancțiuni au vizat circulația animalelor de companie

Peste 50 de locuitori ai municipiului Botoșani au fost sancționați contravențional de către polițiștii comunitari, weekend-ul trecut, cei mai mulți fiind amendați pentru abateri privind circulația animalelor de companie pe domeniul public, se arată într-o informare a Poliției Locale.

Potrivit sursei citate, în perioada 18-20 februarie a.c., în contextul misiunilor desfășurate în baza planului de acțiune, au fost aplicate 14 sancțiuni pentru fapte de tulburare a liniștii publice, 24 de sancțiuni privind întreținerea, circulația și supravegherea patrupedelor, 10 amenzi pentru încălcări ale normelor de curățenie, 3 sancțiuni în regim rutier și alte 3 pentru nerespectarea unor reguli de îngrijire a unor spații concesionate.

De asemenea, polițiștii locali au atenționat un număr de 260 de persoane cu privire la normele în vigoare și sancțiunile la care se expun în caz de neconformare.

„Au fost sancționate contravențional un număr de 54 persoane, cu amendă în sumă totală de 5.350 lei”, au precizat reprezentanții Poliției Locale.

(fotografie din arhivă)

 

Spune-ne opinia ta