Pedeapsa pe care tatăl criminalului din Botoșani o cere pentru fiul său. ”Ăştia nu sunt oameni”

Individul care și-a violat și ucis cu sânge rece nepoata de numai opt ani a șocat întreaga comunitate din localitatea Jijia, din județul Botoșani.

Pedeapsa pe care tatăl criminalului din Botoșani o cere pentru fiul său. ”Ăştia nu sunt oameni”

”Ar merita pedeapsa capitală!”

Familia bărbatului de 32 de ani în este în stare de șoc și nu îi vine să creadă că acesta a fost în stare să comită o asemenea faptă teribilă.

Tatăl ucigașului fetiței de numai opt ani nici nu vrea să mai audă de fiul său și cere pedeapsa capitală pentru acesta. Bărbatul este de părere că un om ca el, care a comis astfel de atrocități, nu se mai poate întoarce în societate.

“Avem 30 de metri între noi, cine a crezut că… niciodată, n-ai cum să crezi aşa ceva. Nu îmi vine să cred că băiatul meu a putut să facă o asemenea… Nu mă aşteptam. Ar merita pedeapsa capitală. Ăştia nu sunt oameni care se mai pot întoarce în societate”, a declarat tatăl criminalului, potrivit observatornews.ro.

La rândul lor, oamenii din sat, dar mai ales vecinii criminalului, sunt șocați de cele întâmplate și spun că nu este pentru prima dată când bărbatul este violent.

Reamintim că polițiștii botoșăneni l-au prins pe unchiul Mariei, duminică, în jurul orei prânzului, chiar în apropiere de locul, unde a abuzat-o și ulterior a ucis-o pe biata copilă.

Acesta se afla într-o stare atât de avansată de ebrietate încât abia putea să vorbească, însă în cele din urmă și-a amintit ce a făcut.

La audieri, individul și-a recunoscut faptele pe care le-a pus pe fondul consumului de alcool și a spus că este gata să suporte consecințele faptelor sale.

“A menţionat că regretă cele întâmplate şi este dispus să suporte toate consecinţele faptelor pe care le-a săvârşit”, a declarat Dodiţa Ilinca Gireadă, avocata criminalului, potrivit sursei citate.

În acest caz, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru omor calificat, viol şi sechestrare, fapte pentru care bărbatul riscă înschisoare pe viață.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel

astăzi, 08:06
4

 Pe Sfântul Apostol Petru, Hristos-Domnul l-a fericit pentru mărturisirea sa, numindu-l piatră, şi pe adevărul mărturisirii lui a zidit Biserica Sa. „Răspunzând, Simon-Pet...

Incendiu pe zeci de hectare de culturi dintr-o localitate din Botoșani, au intervenit pompierii! (Video)

Vineri, 28 Iunie 2024
768

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu o autospecială de stingere. Aceștia au acționat rapid astfel încât flăcările să nu se extin...

Ce pericole ne pândesc dacă ne rezervăm vacanțele pe internet!

Vineri, 28 Iunie 2024
139

Una dintre cele mai mari platforme de rezervare a cazării anunță că au crescut tentative de fraudă online cu 900%. Cel mai frecvent, oamenii sunt păcaliți să își dea datele de pe cardur...