Ce i-a spus femeia din Botoșani soțului ei înainte să o ucidă. „Au fost divorțați!”

Crimă urmată de sinucidere într-o familie din județul Botoșani. Un bărbat și-a omorât soția, apoi și-a luat viața. Mama femeii a descoperit scena de coșmar, când a venit să-și caute fiica. 

Ce i-a spus femeia din Botoșani soțului ei înainte să o ucidă. „Au fost divorțați!”

Victima sunase chiar duminică la 112, după un scandal cu soțul violent și extrem de gelos. Potrivit apropiaților familiei, femeia voia să divorțeze.

Femeia de 47 de ani, din comuna Hilișeu-Horia, a fost ucisă duminică noapte, în timp ce dormea, spun procurorii. Angajată la un magazin din sat, n-a mai ajuns luni la lucru, așa că mama ei, îngrijorată, a căutat-o acasă. A găsit-o fără viață, cu răni cumplite la cap, iar ginerele se spânzurase în gradină.

O femeie, care este rudă cu victima, spune că pe pereți sunt pete de sânge. Degeaba a mai ajuns ambulanța în zonă.

„Din păcate, pentru cei doi nu s-a putut face altceva decât constatarea decesului”, a declarat Bogdan Ursu, directorul medical, S.J.A. Botoșani.

Potrivit apropiaților familiei, bărbatul de 53 de ani era extrem de gelos. Mereu agresiv cu soția, chiar o amenințase de multe ori cu moartea. În urmă cu câteva zile, femeia sunase la 112 din cauza violențelor, iar bărbatul fusese amendat.

Sâmbătă seara, cuplul a fost la o nuntă, prilej cu care individul i-a făcut noi reproșuri soției. Cearta a continuat duminică, iar femeia a sunat iarăși la 112. Polițiștii i-au spus bărbatului să vină luni la post, pentru o discuție. Nu au emis un ordin de restricție împotriva sa, ca să-l țină departe de victimă, pentru că - spun ei - femeia nu ar fi îndeplinit formalitățile legale în acest sens.

Înainte de crimă, victima i-ar fi mărturisit unei vecine că tocmai își anunțase soțul că vrea să divorțeze. Și n-ar fi fost pentru prima dată: cuplul mai trecuse printr-un divorț, în urma cu mulți ani, dar ulterior, cei doi s-au recăsătorit. Aveau doi copii împreună.

„Au fost divorțați, au continuat relațiile ca la început și au reușit să reînnoade familia”, spune primarul comunei.

Scandalurile, însă, nu au contenit. O vecină povestește că duminică a văzut-o pe victimă plânsă și că i-a mărturisit că va divorța iar.

Conform procedurilor, procurorii fac cercetări pentru omor și ucidere din culpă.

Sursa: ProTV

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Misterele „Măriuței“, strămoașa moldovenilor de acum 1700 de ani. Ce se știe despre unul dintre cele mai bine păstrate schelete de la Botoșani!

astăzi, 11:22
45

De multe ori, adevărate comori culturale și arheologice se află acolo unde nimeni nu și-ar putea imagina. Iar unul dintre cele mai bune exemple este Muzeul de Arheologie de la Săveni. Aproape nec...

Atenționare meteorologică de instabilitate atmosferică până pe 3 iulie!

astăzi, 10:56
255

Județul Botoșani se va afla sub o atenționare meteorologică de instabilitate atmosferică, în perioada 02 iulie, ora 10:00 - 03 iulie, ora 10:00.Aceasta se va manifesta prin averse toren...

România – Olanda, mâine de la ora 19:00

astăzi, 10:29
53

Naționala României a terminat pe locul 1 în grupă și s-a calificat în optimile de finală unde va întâlni pe 2 iulie naționala Olandei.Vezi cotele Superbet pentru p...