Oameni mobilizați pentru salvarea asistentei care a fost depistată cu tumoră. Fiica acesteia: „Vă mulțumim pentru toate donațiile și gândurile bune. Chiar avem o șansă”

Oameni mobilizați pentru salvarea asistentei care a fost depistată cu tumoră. Fiica acesteia: „Vă mulțumim pentru toate donațiile și gândurile bune. Chiar avem o șansă”

După mediatizarea cazului asistentei care, în urmă cu patru ani, a fost depistată cu o tumoră, zeci de oameni s-au mobilizat și au distribuit povestea Mihaelei Andrieș.

Fiica acesteia a mulțumit și roagă, în continuare, ca oamenii cu suflet mare să contribuie și să îi ajute. Într-un timp destul de scurt s-au strâns în jur de 10.000 de euro.

„Vă mulțumim enorm pentru toate donațiile, toate mesajele și toate gândurile bune. Vă rog distribuiți, chiar avem o șansă”, a scris fiica femeii.

Deși pare o sumă mică, deoarece familia are nevoie de 40.000 de euro, pentru ca Mihaela să poată fi operată în două luni, puțin cu puțin se va ajunge la suma de care este nevoie.

„Ea este mama mea și are nevoie de mine. Și eu am nevoie de mama mea. Împreună avem nevoie de voi pentru a strânge suma de 40.000 de euro într-un timp atât de scurt”, este apelul Ramonei, fiica asistentei.

Mihaela Andrieș este asistentă medicală într-un spital din județul Botoșani. Și ea, ca și alte zeci de cadre medicale, a văzut ce este suferința trupească și a făcut tot ce a putut pentru a-și ajuta pacienții să își recapete sănătatea.

„Prin prisma profesiei mele, am fost mereu expusă și sensibilă la suferința pricinuită oamenilor de diverse boli, dar niciodată nu mi-am imaginat că într-o zi voi fi eu protagonista unei astfel de drame”, a afirmat Mihaela.

Cazul acesteia a fost făcut public de către Asociația „Salvează o Inimă”.

Totul a început în urmă cu patru ani de zile, de la un spasm la ochiul drept și dureri insuportabile la ureche, care au făcut-o să își piardă zâmbetul, la propriu. Jumătatea dreaptă a feței i-a paralizat.

„Ultimii trei ani au fost un carusel de emoții pentru mine și familia mea. Numeroasele tratamente și vizite la doctori, toate fără succes, m-au lăsat obosită și lipsită de speranță că situația mea se va ameliora vreodată”, spune Mihaela Andrieș.

În România, afecțiunea a rămas nediagnosticată, iar de un tratament adecvat nici nu putea fi vorba. În noiembrie însă, o clinică din Tübingen, din Germania, a diagnosticat-o pe femeia de 45 de ani cu tumoră de nerv facial și i-a propus o intervenție chirurgicală cu riscuri importante, printre care pierderea totală a auzului și a echilibrului pe partea dreaptă.

Mihaela trebuie să se opereze pe creier în maximum două luni de zile. Orice ajutor oferit este de neprețuit. Orice donație îi poate reda zâmbetul celei care le-a zâmbit o viață întreagă celor bolnavi pe care i-a îngrijit.

Donațiile se pot face:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZA O INIMA”

Cod de înregistrare fiscală:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Pentru transfer bancar trebuie să specificați numele persoanei -MIHAELA ANDRIES



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

astăzi, 15:00
410

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
555

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...

Pași importanți pentru realizarea Șoselei de Centură a Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1720

Proiectul pentru realizarea Șoselei de Centură Ocolitoare a municipiului Botoșani a fost scos la licitație. Tronsonul de 10 kilometri va avea continuitate în Drumul Expres Botoșani – ...