Cumplit. Fetița accidentată în Ajun de Crăciun s-a stins din viață

Cumplit. Fetița accidentată în Ajun de Crăciun s-a stins din viață

Clipe cumplite pentru o familie greu încercată din satul Baranca, comuna Hudești. Tabita, fetița lor, în vârstă de șase ani, s-a stins din viață în cursul zilei de joi, 6 ianuarie, după ce a fost lovită de o mașină în seara de Ajun de Crăciun.

Când s-a întâmplat nenorocirea, copila se afla împreună cu mama și sora ei la colindat. Acestea mergeau pe marginea străzii, la ieșire din localitatea Darabani, iar la un moment dat copila de șase ani s-a smuls din mâna mamei, pentru a mergea pe cealaltă parte a străzii să colinde la o locuință.

În momentul respectiv, un autoturism, condus de un tânăr de 25 de ani, care se deplasa spre Dorohoi, nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul și a atins-o pe copilă cu oglinda în zona capului. În urma impactului minora a fost aruncată în lateral, rămânând inconștientă la sol.

Tabita a fost atunci transferată de urgență la spital la Botoșani, însă cadrele medicale au hotărât să fie dusă la Spitalul Județean din Suceava.

Au fost făcute zeci de apeluri umanitare, pentru a ajuta financiar familia Tabitei, care se află într-o situație materială precară. Toate eforturile medicilor au fost în zadar.

Copila nu a mai putut lupta și a murit joi, la spital.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
973

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9412

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1300

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...