Cumplit. Fetița accidentată în Ajun de Crăciun s-a stins din viață

Cumplit. Fetița accidentată în Ajun de Crăciun s-a stins din viață

Clipe cumplite pentru o familie greu încercată din satul Baranca, comuna Hudești. Tabita, fetița lor, în vârstă de șase ani, s-a stins din viață în cursul zilei de joi, 6 ianuarie, după ce a fost lovită de o mașină în seara de Ajun de Crăciun.

Când s-a întâmplat nenorocirea, copila se afla împreună cu mama și sora ei la colindat. Acestea mergeau pe marginea străzii, la ieșire din localitatea Darabani, iar la un moment dat copila de șase ani s-a smuls din mâna mamei, pentru a mergea pe cealaltă parte a străzii să colinde la o locuință.

În momentul respectiv, un autoturism, condus de un tânăr de 25 de ani, care se deplasa spre Dorohoi, nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul și a atins-o pe copilă cu oglinda în zona capului. În urma impactului minora a fost aruncată în lateral, rămânând inconștientă la sol.

Tabita a fost atunci transferată de urgență la spital la Botoșani, însă cadrele medicale au hotărât să fie dusă la Spitalul Județean din Suceava.

Au fost făcute zeci de apeluri umanitare, pentru a ajuta financiar familia Tabitei, care se află într-o situație materială precară. Toate eforturile medicilor au fost în zadar.

Copila nu a mai putut lupta și a murit joi, la spital.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Mihaela Stoiciuc, despre plecarea din AUR: „Nu ocup nicio funcție...”

Vineri, 15 Martie 2024
1359

În ultimele zile au apărut în spațiul public mai multe zvonuri conform cărora Mihaela Stoiciuc Vasilică ar fi părăsit formațiunea politică AUR – Filiala Botoșani. Acest lucr...

Start la împădurit! Elevi, profesori și activiști de mediu din Botoșani au deschis oficial campania „Luna plantării arborilor” (foto, video)

Vineri, 15 Martie 2024
500

Vineri dimineață, la Cantonul Silvic de la Rediu, a avut loc o aplicație practică în teren cu ocazia campaniei „Luna plantării arborilor”. Au participat reprezentanți de la Age...

Cătălin Flutur și-a anunțat oficial candidatura la Primăria Botoșani. „Eu urc exact în vârful politicii și în vârful Botoșaniului” (foto, video)

Joi, 14 Martie 2024
1880

Liberalul Cătălin Flutur a anunțat în mod oficial, joi seară, că va candida pentru funcția de primar al municipiului Botoșani din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala...