Cumplit. Fetița accidentată în Ajun de Crăciun s-a stins din viață

Clipe cumplite pentru o familie greu încercată din satul Baranca, comuna Hudești. Tabita, fetița lor, în vârstă de șase ani, s-a stins din viață în cursul zilei de joi, 6 ianuarie, după ce a fost lovită de o mașină în seara de Ajun de Crăciun.

Când s-a întâmplat nenorocirea, copila se afla împreună cu mama și sora ei la colindat. Acestea mergeau pe marginea străzii, la ieșire din localitatea Darabani, iar la un moment dat copila de șase ani s-a smuls din mâna mamei, pentru a mergea pe cealaltă parte a străzii să colinde la o locuință.

În momentul respectiv, un autoturism, condus de un tânăr de 25 de ani, care se deplasa spre Dorohoi, nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul și a atins-o pe copilă cu oglinda în zona capului. În urma impactului minora a fost aruncată în lateral, rămânând inconștientă la sol.

Tabita a fost atunci transferată de urgență la spital la Botoșani, însă cadrele medicale au hotărât să fie dusă la Spitalul Județean din Suceava.

Au fost făcute zeci de apeluri umanitare, pentru a ajuta financiar familia Tabitei, care se află într-o situație materială precară. Toate eforturile medicilor au fost în zadar.

Copila nu a mai putut lupta și a murit joi, la spital.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Medicul Ramona Guraliuc despre situația de la UPU: „Suntem într-un deficit mare de personal. Am depășit chiar 200 de pacienți în 24 de ore” (video)

Vineri, 28 Ianuarie 2022
312

În cadrul unei conferințe de presă susțină în cursul zilei de vineri, 28 ianuarie, la sediul Instituției Prefectului, șefa Unității de Primiri Urgențe (UPU) din municipiul Botoșa...

Accident la Dângeni. Doi tineri au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce s-au izbit cu mașina într-un cap de pod

Vineri, 28 Ianuarie 2022
332

Doi tineri au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce mașina în care se aflau s-a izbit într-un cap de pod de pe raza satului Strahotin, din comuna Dângeni. Potri...

Botoșănenii se pot testa împotriva infecției cu Covid-19 și în 78 de cabinete de medicină de familie (video)

Vineri, 28 Ianuarie 2022
450

Pentru a le veni în sprijin cadrelor medicale de pe Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din municipiul Botoșani, secție care a fost luată cu asalt de pacienți în ultima perioadă, 78 de...