Cumplit. Fetița accidentată în Ajun de Crăciun s-a stins din viață

Cumplit. Fetița accidentată în Ajun de Crăciun s-a stins din viață

Clipe cumplite pentru o familie greu încercată din satul Baranca, comuna Hudești. Tabita, fetița lor, în vârstă de șase ani, s-a stins din viață în cursul zilei de joi, 6 ianuarie, după ce a fost lovită de o mașină în seara de Ajun de Crăciun.

Când s-a întâmplat nenorocirea, copila se afla împreună cu mama și sora ei la colindat. Acestea mergeau pe marginea străzii, la ieșire din localitatea Darabani, iar la un moment dat copila de șase ani s-a smuls din mâna mamei, pentru a mergea pe cealaltă parte a străzii să colinde la o locuință.

În momentul respectiv, un autoturism, condus de un tânăr de 25 de ani, care se deplasa spre Dorohoi, nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul și a atins-o pe copilă cu oglinda în zona capului. În urma impactului minora a fost aruncată în lateral, rămânând inconștientă la sol.

Tabita a fost atunci transferată de urgență la spital la Botoșani, însă cadrele medicale au hotărât să fie dusă la Spitalul Județean din Suceava.

Au fost făcute zeci de apeluri umanitare, pentru a ajuta financiar familia Tabitei, care se află într-o situație materială precară. Toate eforturile medicilor au fost în zadar.

Copila nu a mai putut lupta și a murit joi, la spital.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Aeronava SMURD solicitată pentru a prelua un pacient în stare gravă

Duminică, 7 August 2022
1175

Elicopterul SMURD a fost solicitat să aterizeze la Botoșani, duminică după-amiază, pentru a prelua un pacient în stare gravă.Este vorba despre un tânăr, în vârstă d...

Școală modernă pentru elevii din Gorbănești. Unitatea de învățământ a fost reabilitată printr-un proiect european în valoare de peste un milion de lei (fotogalerie)

Duminică, 7 August 2022
476

Elevii din Gorbănești vor învăța, din toamnă, într-o școală modernă și vor putea face sport pe un teren sintetic, modernizat și cu nocturnă, în urma proiectului „Rea...

La plimbare cu un ATV neînmatriculat

Duminică, 7 August 2022
295

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări cu privire la un tânăr, cetăţean român, care a fost depistat conducând un A...