Mesajul Comunității Rușilor Lipoveni, după trecerea în neființă a deputatului Lucian Feodorov

Mesajul Comunității Rușilor Lipoveni, după trecerea în neființă a deputatului Lucian Feodorov

Deputatul Lucian Feodorov, președinte al organizației AUR din Botoșani, este deplâns de zeci de cunoscuți, oameni politici, apropiați, rude și de comunitatea rușilor lipoveni.

Lucian Feodorov a fost subprefect al județului Botoșani, deputat în Parlamentul României și secretar General, între anii 2000 – 2002, al Comunității Rușilor Lipoveni din România.

„Comunitatea Rușilor Lipoveni din Botoșani deplânge trecerea la cele veșnice a domnului deputat Lucian Feodorov, cel care de-a lungul timpului a fost subprefect de Botoșani, director de instituții publice locale, deputat în Parlamentul României și Secretar General ( 2000 - 2002) al Comunității Rușilor Lipoveni din România. Dumnezeu să-l ierte”, a transmis comunitatea din care făcea parte.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Târgul Liceelor la Botoșani, dedicat elevilor de clasa a VIII-a. Președinte CJE: „Totdeauna să vă urmați pasiunea și să credeți în voi” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
963

Vineri a debutat ediția 2024 a Târgului Liceelor la Botoșani și Dorohoi. Evenimentul s-a desfășurat în două locații în același timp: în Sala de Sport a Colegiului Tehni...

Bursa locurilor de muncă la Botoșani, sute de șomeri au fost prezenți! Director AJOFM: „Sperăm să aveți un statut schimbat pe piața muncii!” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
467

Vineri dimineață, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoșani s-a desfășurat Bursa Locurilor de Muncă.Evenimentul este organizat de Agenția Județeană pentru...

Unul dintre microbuzele școlare electrice destinate elevilor din mediul rural a fost prezentat, marți, la Botoșani! (foto, video)

Marţi, 14 Mai 2024
913

Marți dimineață, în Piața Revoluției din municipiul Botoșani a fost făcută prezentarea unuia dintre microbuzele școlare electrice care vor ajunge în comunele din județul Botoșan...