Măriuca, artista din Botoșani care va reprezenta orașul, alături de alți concurenți, la Festivalul „Mamaia Copiilor”

Măriuca, artista din Botoșani care va reprezenta orașul, alături de alți concurenți, la Festivalul „Mamaia Copiilor”

Măriuca Stan Muraru este artista în vârstă de 10 ani din Botoșani care va participa, alături de alți copii talentați, la cea de-a XX-a ediție a Festivalului Național de Creație și Interpretare „Mamaia Copiilor”, 2021.

Festivalul va avea loc în perioada 5-12 iulie la sediul Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța. Concurenta din Botoșani va avea două momente: la secțiunea de Interpretare (10-12 ani) și la secțiunea de Creație.

„Sunt mândră să reprezint orașul meu, Botoșani, la Festivalul „Mamaia Copiilor”! Vor fi foarte mulți concurenți, cei mai buni, dar eu voi avea două momente , atât la secțiunea de Interpretare 10-12 ani, cât și la secțiunea de Crație.”, a transmis Măriuca.

Cu un palmares de invidiat, mica botoșăneancă cu voce de aur este elevă a Școlii Gimnaziale nr.6 „Grigore Antipa”. De la 5 ani a început cursurile de canto și pian, iar în ultimii ani și-a perfecționat tehnica vocală sub îndrumarea prof. Oanei Pușcașu.

„În 5 ani de studiu muzical, Măriuca s-a perfecționat în tehnică vocală și a reușit să aibă o melodie compusă special pentru ea, primul ei SINGLE, cu numele ZBOR!, la care a adunat aproape 25.000 de vizualizări pe YouTube!”, a declarat Oana Pușcașu.

Repertoriul muzical al Măriucăi cuprinde aproximativ 90 de melodii în limbile română, italiană, franceză, engleză, coveruri din coloanele sonore ale filmelor pentru copii, melodii celebre într-o nouă și unică interpretare.

 

Spune-ne opinia ta