Mamă anchetată penal după ce și-ar fi amenințat copilul cu cuțitul

Mamă anchetată penal după ce și-ar fi amenințat copilul cu cuțitul

O femeie, din județul Dâmbovița, a ajuns să fie anchetată penal de polițiștii botoșăneni după ce ar fi postat pe o rețea de socializare o imagine în care își amenință propriul copil cu cuțitul, declară reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani a declarat că „imaginile respective sunt din luna august a anului curent, iar minorul care apare în acestea, în prezent, este la tatăl său și se afla în afara oricărui pericol. Mama acestuia, în prezent, se află în alt județ și nu dorește sa revină la domiciliul minorului”.  

Cercetările au fost demarate miercuri, 15 decembrie, după ce tatăl minorului a depus o plângere.

Femeia, în vârstă de 30 de ani, a avut o relație cu tatăl copilului, locuind o vreme în comuna Ibănești. Cu câteva zile în urmă, din cauza unor neînțelegeri, cei doi s-au despărțit. Bărbatul a anunțat poliția, dar a și postat în mediul on-line o serie de fotografii în care femeia apare cu un cuțit în mână și cu care pare să își amenințe copilul.

„A fost informată Direcția Generală de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului cu privire la situația copilului pentru a dispune măsurile care se impun”, adaugă Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ.

Polițiștii au demarat cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
430

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

Joi, 25 Aprilie 2024
649

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
373

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...