„Culcat. Mâinile la spate.” Un botoșănean povestește ce s-a întâmplat după ce polițiștii l-au confundat cu un temut infractor

„Culcat. Mâinile la spate.” Un botoșănean povestește ce s-a întâmplat după ce polițiștii l-au confundat cu un temut infractor

Un bărbat, din municipiul Botoșani, a fost pentru câteva minute unul dintre cei mai căutați infractori din oraș. Omul s-a trezit cu mascații la ușă, apoi a fost trântit la pământ și încătușat.

Însă, trupele speciale căutau, de fapt, altă persoană, care stătea la câteva blocuri mai departe, pe o stradă cu același nume ca aleea la care au ajuns inițial.

Când le era somnul mai dulce, duminică dimineață, la ora 6, Alexandru, soția și copilul lor de doar trei ani au sărit brusc din pat când au auzit izbituri în ușă.

Alexandru a povestit pentru știrile observatornews.ro că după ce a deschis ușa „Mi-au spus domnii care erau mascați, scria "Poliția" pe ei, mi-au spus "Culcat!". M-am culcat jos. "Mâinile la spate!". M-au încătușat”.

Bărbatul a declarat că oamenii legii au văzut că au greșit adresa abia după ce i-au cerut actul de identitate.

„N-au nicio legătură una cu alta și tu spui că <<hai că se mai întâmplă>>. Că <<așa e procedura, se întâmplă>>. Dar cum poți să spui tu așa ceva?”, povestește Alexandru.

Potrivit observatornews.ro, oamenii legii au găsit imediat după o soluție uluitoare.

„Îi spune soției mele <<Doamnă, ar trebui să vă schimbați numărul de la ușă>>. Și soția mea i-a spus <<cum să-mi schimb eu numărul de la ușă?>>”, spune bărbatul.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani declară că „este o situație regretabilă, cu care nu ne-am mai confruntat, iar proprietarul locuinței a fost asigurat de toată disponibilitatea polițiștilor în ceea ce privește acest caz”.

O situație regretabilă care a provocat o sperietură cumplită.

„Este foarte urât sau greu să ieși din dormitor și să-ti vezi soțul la pământ”, a declarat pentru observatornews.ro soția bărbatului.

„Mi-au speriat foarte tare soția, vă dați seama, i s-a ridicat tensiunea. În ziua aceea a durut-o inima toată ziua. Mi-au speriat și copilul. Copilul acum doarme cu mine în fiecare seară de gâtul meu”, a adăugat bărbatul.

Familia a depus plângere la poliție, fiind astfel deschis un dosar penal pentru violare de domiciliu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
56

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
29

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...

Elevii încep ultimul modul de cursuri miercuri, 8 mai. Calendarul Evaluărilor Naționale, Bacalaureatului și admiterii la liceu

astăzi, 16:40
109

Cursurile din modulul 5 de școală încep în mijlocul săptămânii, miercuri, 8 mai, și durează până pe 21 iunie 2024. Modulul 5 este cel în care au loc Evaluările Na...