Maestrul Nicolae Botgros s-a vaccinat la Iași: „Mulțumesc mult, România”

Maestrul Nicolae Botgros s-a vaccinat la Iași: „Mulțumesc mult, România”

Maestrul Nicolae Botgros, în vârstă de 65 de ani, a anunțat, miercuri, că s-a vaccinat împotriva COVID-19.

Dirijorul Nicolae Botgros s-a imunizat la Iași, cu toată familia, deoarece Republica Moldova nu a demarat încă mult așteptata campanie de vaccinare în rândul populației generale, scrie Adevărul.ro.

„Azi am vizitat oraşul Iaşi. Ne-am vaccinat toată familia. Mulţumesc mult, România”, a scris Nicolae Botgros pe Facebook.

Nicolae Botgros a fost grav bolnav de COVID-19 și s-a externat la finele lunii noiembrie, după o luptă dificilă cu boala. Maestrul a fost internat la Institutul de Medicină Urgență din Chișinău și a trecut pirn momente dificile în spital, ca și cum ar fi fost în iad, a susținut acesta.

Nicolae Botgros s-a născut în satul Badicu-Vechi, raionul Cahul.

Orchestra Națională de muzică populară „Lăutarii” a fost înființată în 1970, în cadrul Filarmonicii de Stat de către Nicolae Sulac.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Contractul pentru Lotul I și III ale Drumului Strategic au fost semnate

astăzi, 17:48
7

Una dintre cele mai importante și așteptate investiții din județul Botoșani a intrat în linie dreaptă.Consiliul Județean, în prezența reprezentanților dirigintelui de șantie...

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani anunță implementarea proiectului ”Together for a better educational integration of children with special educational need”

astăzi, 17:09
24

COMUNICAT DE PRESĂ: Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, în calitate de Beneficiar/Aplicant/Lider de parteneriat, anunță implementarea proiectului ”Together for a b...

(A) ICE IT Solutions angajează

astăzi, 13:44
169

Echipa ICE IT Solutions este o echipa dinamică și în plină dezvoltare și are nevoie de oameni capabili, așa cum sperăm să fii și tu!Ice Computers are o experință de peste 20 ani &i...