Jandarmii și polițiștii vor fi alături de participanții la Ziua Recoltei, Ziua comunei Văculești și la „Crosul pentru sănătate”

Jandarmii și polițiștii vor fi alături de participanții la Ziua Recoltei, Ziua comunei Văculești și la „Crosul pentru sănătate”

Jandarmii botoșăneni vor asigura, în cooperare cu efective de poliție și pompieri, ordinea și siguranța publică la manifestările organizate în zona de competență în acest sfârșit de săptămână.

Ziua comunei Vârful Câmpului - Ziua Recoltei și Ziua comunei Văculești sunt cele două evenimente cu caracter cultural-artistic la care Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani  va lua măsurile necesare pentru preîntâmpinarea producerii unor fapte antisociale de natură penală și contravențională ce ar putea afecta buna desfășurare a acestora și siguranța participanților.

Duminică, între orele 10:00 – 13:00, traficul rutier va fi restricționat pe strada Cuza Vodă, între sediul Primăriei municipiului Botoșani și Colegiul Național ,,A.T. Laurian", având în vedere organizarea Crosului pentru Sănătate al Persoanelor cu Dizabilități.

Recomandăm conducătorilor auto să aleagă alte trasee de deplasare în acest interval orar, iar participanților la zilele comunelor să respecte măsurile stabilite de organizatori și indicațiile forțelor de ordine, să acorde atenția cuvenită minorilor care îi însoțesc, să nu se implice în conflicte și să solicite sprijinul autorităților în mod direct atunci când situația o impune.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
1031

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9518

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1303

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...