Bebelușul transferat pe calea aerului la Iași, în urma accidentului de joi, are nevoie de sânge

Bebelușul transferat pe calea aerului la Iași, în urma accidentului de joi, are nevoie de sânge

Vladimir Matei, bebelușul în vârstă de doar 10 luni, care a fost rănit în accidentul rutier produs în apropiere de Dorohoi, în cursul zilei de joi, are mare nevoie de sânge.

Copilul a fost transferat cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași, imediat după producerea evenimentului.

Cei care vor să doneze pot merge la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine și să specifice numele Vladimir Matei și poate dona oricine, indiferent de grupa sanguină.

Accidentul s-a produs după ce mama acestuia, care se afla la volan, a pierdut controlul mașinii și s-a izbit într-un copac de pe marginea șoselei.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a 3 persoane, respectiv, conducătoarea auto si doi pasageri, de 18 ani și 10 luni, toți fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
993

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9440

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1302

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...