Jandarmii botoșăneni vor fi la datorie și la manifestările de Ziua Micii Uniri

Jandarmii botoșăneni vor fi la datorie și la manifestările de Ziua Micii Uniri

Manifestările aniversare, prilejuite de sărbătorirea Zilei Unirii Principatelor Române, sunt în atenția jandarmilor botoșăneni, care vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea acestora în condiții de siguranță pentru participanți, în cooperare cu polițiști rutieri și pompieri.

În municipiul Botoșani, manifestările publice vor avea loc la Monumentul domnitorului Alexandru Ioan Cuza din fața Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, între orele 11:30 – 13:00.

Având în vedere că circulația rutieră va fi blocată pe Bulevardul Mihai Eminescu, între intersecția cu strada Marchian și intersecția cu strada Octav Onicescu, în intervalul orar 11:00 - 13:30, recomandăm conducătorilor auto să evite această zonă.

De asemenea, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani vor acționa pentru prevenirea faptelor antisociale și la activitățile omagiale dedicate acestei zile în orașele Săveni și Darabani.

Recomandăm participanților să respecte măsurile stabilite de organizatori și indicațiile forțelor de ordine, precum și măsurile de prevenție sanitară instituite de autoritățile competente în vederea reducerii riscului de răspândire a coronavirusului SARS-COV-2.

(Comunicat de presă)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
36

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
32

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
50

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...