IPJ anunță controale anti-COVID intensificate. Amenzi de 5.500 de lei aplicate în ultimele 24 de ore

IPJ anunță controale anti-COVID intensificate. Amenzi de 5.500 de lei aplicate în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, forțele de ordine din Botoșani au aplicat sancțiuni de circa 5.500 de lei, pe linia verificării modului în care sunt respectate măsurile anti-COVID. Controalele vor fi intensificate în perioada următoare, anunță Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Potrivit sursei citate, au fost verificate 64 de locații de interes. În urma neregulilor constatate, echipele au aplicat 33 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 5.500 de lei, dintre care 31 de amenzi vizând nepurtarea măștii de protecție.

„Având în vedere specificul perioadei care urmează, respectiv zilele de 1 Martie și 8 Martie, forțele de ordine vor intensifica activitățile de verificare a modului în care sunt respectate măsurile privind limitarea efectelor pandemiei.Vă recomandăm să respectați în continuare aceste măsuri, pentru protejarea proprie sănătăți și a celor din jur!”, este mesajul IPJ Botoșani.

Acțiunile se desfășoară sub autoritatea Instituției Prefectului, sub coordonarea IPJ, fiind angrenate toate structurile cu atribuții de control pe această linie.

 

Spune-ne opinia ta