Inimă de părinte: Pompierii botoșăneni alături de Ariana Maria, fetița rănită în incendiu! (Foto)

Pentru pompierii botoșăneni, părinți la rândul lor, misiunile în care sunt implicați copiii sunt cele mai dificile. Și nu de puține ori au fost alături de ei și după ce și-au terminat intervenția.

Inimă de părinte: Pompierii botoșăneni alături de Ariana Maria, fetița rănită în incendiu! (Foto)

Profund impresionați de drama prin care trece Ariana Maria, fetița surprinsă într-un incendiu la sfârșitul săptămânii trecute, salvatorii au mers, astăzi, să doneze sânge, iar acțiunea va continua și mâine.

Totodată, au lansat un apel către persoanele care nu au probleme de sănătate și îndeplinesc toate condițiile necesare pentru a merge să doneze sânge în zilele următoare, atât pentru Ariana Maria, cât și pentru alți oameni care se află pe patul de spital în așteptarea unor transfuzii.

Anul acesta, salvatorii botoșăneni au participat la mai multe acțiuni de donare de sânge. Sunt mulți dintre ei care fac acest gest în mod regulat și trebuie să respecte intervalul minim între donări.

Persoanele care sunt interesate se pot prezenta Centrul de Transfuzie Sanguină Botoșani, de luni până vineri, între orele 07.30-13.30. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitație la Botoșani: ”Opt destinații fascinante de vizitat” (Video)

Sâmbătă, 24 Februarie 2024
449

”Hai la Botoșani”, este mesajul revistei România Info Magazin, cu titlul ”Opt destinații fascinante de vizitat”.Descoperă frumusețea și diversitatea culturală a...

Mihai Dimian vrea să facă din USV ”universitatea comunității din cel puțin trei județe: Suceava, Botoșani și Neamț”

Sâmbătă, 24 Februarie 2024
218

Noul rector al Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava susține că relațiile sale cu autoritățile sunt foarte bune.Întrebat despre acest lucru în cadrul unei interve...

La mulți ani, Ana Maria Dragut! Handbalista din Botoșani care joacă în echipa României

Sâmbătă, 24 Februarie 2024
590

Ana Maria Dragut a început să joace handbal la Școala nr. 2 din Darabani, cu profesorul Valentin Dascălu. Din clasa a VIII-a a fost înscrisă printre sportivii Liceului cu Program Sport...