Impertinență absolută: Tânărul care a provocat accidentul de pe Bulevard, a fugit de la Urgențe

Impertinență absolută: Tânărul care a provocat accidentul de pe Bulevard, a fugit de la Urgențe

Tânărul care a produs tragedia de luni seară, pe Bulevardul „Eminescu” din municipiul Botoșani, în apropiere de Spitalul de Pediatrie, a reușit să se sustragă supravegherii cadrelor medicale ale Unității de Primiri Urgențe și să părăsească incinta sanitară, fiind localizat la scurt timp și „returnat” de polițiști.

Bărbatul de 28 de ani a fost adus la Urgențe pentru a i se acorda îngrijiri medicale și pentru a i se preleva probe de sânge în vederea depistării alcoolemiei sau a altor substanțe consumate cu efect psiho-activ. În timp ce cadrele medicale îi acordau îngrijiri, acesta a spus că merge până la baie, însă a părăsit unitatea. Imediat de la constatarea faptului că scandalagiul era de negăsit, medicii au alertat polițiștii, care l-au localizat la scurt timp și l-au înapoiat personalului pentru a fi finalizate procedurile de tratament.

A fost internat apoi pe Secția de Psihiatrie, fiind agresiv și agitat atât în fața oamenilor legii, cât și a cadrelor medicale. Pentru comportamentul său, a fost sancționat cu amendă de 3000 de lei de polițiști.

Amintim că, în stare avansată de ebrietate, bărbatul a condus însoțit de doi prieteni pe Bulevard, cu direcția spre strada Sucevei, având viteză de peste 120 de km/h, transmițând totul live pe Facebook. A izbit în plin un autoturism care se deplasa în fața sa, proiectându-l într-o altă mașină, care circula din sens opus, cea din urmă lovind o mașină parcată. Autoturismul care circula pe Buevard, pe direcția strada Sucevei-strada Onicescu, s-a răsturnat pe cupolă. Patru persoane au rămas încarcerate, între care și șoferul din mașina răsturnată, aflat singur în mașină, șase oameni fiind răniți în total.

(R.A.)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
54

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
67

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
594

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...