(FOTO) Părăsită de mamă, o fetiță în vârstă de 11 ani a avut partea de cea mai frumoasă petrecere din viața ei

Denisa, o minune de fetiță în vârstă de 11 ani, din comuna Mihălășeni, județul Botoșani, a avut parte de una dintre cele mai frumoase petreceri de ziua ei.

Întâlnită de Daniel Câșlariu, liderul Asociației „Grup Civic” Botoșani, în numeroasele sale activități caritabile din județ, Denisa i-a spus coordonatorului asociației că în curând va fi ziua ei. Fetița își dorea o bicicletă și un tort, cadou pe care nu credea că-l va primi vreodată.

Curând, visul său avea să se împlinească: Daniel Câșlariu i-a organizat o petrecere surpriză, la care au fost invitați zeci de copii, primind cadourile nesperate.

Abandonată de mamă, fetița a dat dovadă de multă maturitate pentru cei câțiva ani pe care îi are. Ea a preluat din sarcinile femeii care ar fi trebuit să o aibă în grijă, fiind nevoită să fie „mamă” pentru fratele ei mai mic, atunci când tatăl este plecat la muncă.

Redăm, mai jos, povestea Denisei prezentată de Daniel Câșlariu:

„Ea este Denisa, un copil de doar 11 ani care, din păcate, a fost părăsită de mamă și, fără să vrea, la o vârstă fragedă, a devenit un om matur.

Ea este nevoita să fie și  mama pentru frățiorul său mai mic, deoarece tata este toată ziua plecat la muncă prin sat. La doar 11 ani, Denisa mulge văcuța din curte, spală, face curat, ba mai mult ea și gătește.

Acum câteva săptămâni am demarat o companie în comuna Mihălășeni și am întâlnit-o pe Denisa care, la momentul respectiv, mi-a zis că în curând vine ziua ei de naștere și își dorește foarte mult o bicicletă și un tort dar este sigura că nu i se vor îndeplini dorințele la fel ca și în ceilalți ani.

Fără să mai stau pe gânduri, i-am promis că anul acesta îi voi aduce o bicicleta și un tort. Plecat de acolo, gândul meu a rămas la biata fată care nu a greșit cu  nimic în viața asta și a fost părăsită de propria mama.

A doua zi de dimineața primesc un telefon de la bunul meu prieten, Alin Chirilă, care îmi povestește că nu prea s-a odihnit cu o seară înainte deoarece i-a rămas gândul la Denisa. Și asta pentru că și el este, la rândul său, tatăl unei fetițe. Alin s-a hotărât să apeleze la prietenii lui pentru a-i face o petrecere surpriză.

După câteva ore, Alin m-a suna din nou să-îmi spună că rezolvase aproape tot pentru a-i organiza Denisei o petrecere surpriză: avea DJ, hăinuțe de  prințesa, biciclete, tort, dulciuri, sucuri, papucei, hăinuțe, fotografii la minut ba mai mult vine și NĂSTURICA  cu noi care îi va face deosebită ziua  Denisei.

Când am ajuns la Căminul Cultural, domnul primar s-a asigurat că aduce copiii în siguranță fără ca Denisa să știe ce i se pregătise.

În cele din urmă, după ce a realizat că este totul pentru ea, fetița mi-a spus că a rămas fără cuvinte și a mulțumit de sute de ori pentru tot.

În aceeași zi, o alta colega își sărbătoarea ziua de naștere și noi ne-am asigurat că va primi cadouri și ea.

Nu aș fi reușit niciodată acest lucru dacă nu ar fi fost acești oameni frumoși, cărora țin să le mulțumesc din suflet:

- Andreea Cujba , Velvet Atelier's Queen

- Alexandra Văcăreanu

- Iosub Simona

- Daniela Viziteu Butnariu , Passiflor

- Ovidiu Borfotină, Pizzeria MAGIC LAND

- Mirela Rotarescu (NĂSTURICA)

- Galan Tudor

- Robin și Lili Maistruc , Essenza Bijuterii

- Patiseria Stefania

- Alexandru Luca Sacalov

- Chelariu Claudiu (primar)

Și nu în ultimul rând, mulțumesc AlinoFotostudio Botosani, care a avut grijă să se ocupe de tot ce a fost necesar pentru aceasta petrecere surpriză dar și voluntarilor care au fost alături de mine”.






 

 

 

 

Spune-ne opinia ta