Autovehicul înmatriculat în Portugalia, depistat la frontieră cu documente false

Forțele de ordine din Sectorului Poliției de Frontieră din Dorohoi efectuează cercetări cu privire la un bărbat de 60 de ani, care a fost depistat în trafic, conducând un autoturism care avea certificatul de inspecție tehnică periodică falsificat, informează purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial de Poliție de Frontieră (STPF) din Botoșani, comisarul Minodora Răcnea.

Potrivit acesteia, el a fost oprit în trafic duminică, în jurul orei 11:40, pe raza localităţii de frontieră Mihăileni. Se afla la volanul unui autovehicul marca Ford Transit.

„La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la documentele prezentate, colegii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că talonul cu inspecţia tehnică periodică nu prezintă condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals”, a transmis Răcnea.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

Spune-ne opinia ta