Fiica celor doi botoșăneni decedați în Italia, mesaj către comunitate: „Cu ajutorul vostru am reușit repatrierea părinților mei”

Fiica celor doi botoșăneni decedați în Italia, mesaj către comunitate: „Cu ajutorul vostru am reușit repatrierea părinților mei”

Corpurile neînsuflețite ale celor  doi botoșăneni decedați săptămâna trecută într-un grav accident rutier petrecut în Italia vor ajunge, în această seară, la Botoșani.

Petronela, singura lor fiică rămasă în România, a fost cea care a trebuit să se ocupe de repatrierea părinților. În sprijinul ei au venit numeroși botoșăneni, oameni necunoscuți, care au ajutat-o financiar.

Petronela a reușit să strângă cei aproximativ 5000 de euro, iar în aceste momente așteaptă ca sicriele cu corpurile neînsuflețite ale părinților să fie aduse în România.  

„Mulțumesc din suflet oamenilor care mi-au fost alături, atât din punct de vedere moral cât și financiar, în aceste momente grele. Cu ajutorul vostru am reușit repatrierea părinților mei”, este mesajul transmis de Petronela Adăscăliței.

Cei doi soți vor fi depuși la domiciliul lor din satul Coșuleni, comuna Bălușeni, urmând să fie conduși pe ultimul drum, luni, 2 august 2021. Înmormântarea va avea loc la Biserica Nașterea Maicii Domnului din satul Buzeni.

Petrică și Daniela Adăscăliței erau stabiliți în Italia de mai mulți ani, iar la momentul producerii accidentului cei doi soți se întorceau pe un scuter de la niște rude.

Într-o curbă, bărbatul a pierdut  controlul scuterului și a intrat frontal într-un autoturism ce se deplasa din sens opus.

Presa italiană notează că cei doi botoșăneni nu au mai avut nicio șansă la viața, impactul fiind atât de puternic încât membrele inferioare ale celor doi botoșăneni au fost amputate pe loc.

 

Spune-ne opinia ta