Infracțiuni descoperite în urma unui conflict. Patru tineri au fost reținuți

Infracțiuni descoperite în urma unui conflict. Patru tineri au fost reținuți

Patru tineri din comuna Corni și din municipiul Botoșani, cu vârstele cuprinse între 29 și 34 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, vineri, fiind cercetați sub aspectul comiterii a cinci fapte de lovire sau alte violențe și a două fapte de distrugere, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Delia Nenișcu. 

Potrivit acesteia, în urma probatoriului administrat, s-a stabilit că, pe 28 iunie a.c., în timp ce se aflau pe terasa unui bar din municipiul Botoșani, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, cei patru ar fi lovit de mai multe ori doi tineri de 20 și 25 de ani, din aceeași localitate, provocându-le leziuni fizice.

Între persoanele implicate a mai avut loc o altercație, în noaptea de 17 spre 18 iulie a.c., în parcarea situată lângă un local din Parcul de Agrement „Cornișa”. Ca urmare a celui de al doilea incident, polițiștii au reținut tinerii de 20 și 25 de ani.

„După ce au fost reținuți și apoi plasați în control judiciar au depus plângere fata de cei patru, conform căreia în luna iunie aceștia i-ar fi agresat. De asemenea, în același context, doi dintre tinerii bănuiți de comiterea faptelor, ar fi distrus cu obiecte contondente, componente ale caroseriei autoturismului cu care se deplasau victimele”, a precizat Delia Nenișcu.

Cei patru au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsuri legale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Autoritățile iau în calcul carantinarea a trei localități din apropierea municipiului Botoșani

Marţi, 28 Septembrie 2021
2024

Autoritățile iau în calcul carantinarea unor localități din comuna Curtești, unde există mai multe focare de infecție COVID-19, a declarat, marți, într-o conferință de presă, pr...

Număr record de infecții COVID-19 raportate în Botoșani

Marţi, 28 Septembrie 2021
2438

142 de persoane din județul Botoșani au fost diagnosticate cu infecție COVID-19, în ultimele 24 de ore, arată datele centralizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP). Este cel mai mare...

Ore de educație rutieră susținute de polițiști pentru 300 de elevi din județ

Marţi, 28 Septembrie 2021
180

În perioada 24-28 septembrie a anului curent, polițiștii din cadrul Biroului de Siguranță Școlară și al Serviciului Rutier au susținut activități educative în unități de &...