Femeie revenită din Italia, păcălită cu 65.000 de euro de un escroc de care s-a îndrăgostit

Revenită în țară, după ce a muncit în Italia mai mult timp, a fost înșelată de un bărbat cu 65.000 de euro pe care i-a dat ca să-i cumpere un apartament. Femeia era îndrăgostită de el și avea încredere, numai că individul era de fapt de profesie escroc și a dispărut cu banii.

Femeie revenită din Italia, păcălită cu 65.000 de euro de un escroc de care s-a îndrăgostit

Infractorul are la activ 13 femei și doi bărbați pe care i-a păcălit, promițându-le iubire eternă și o viață în lux. Femeile păcălite erau din diferite județe ale țării, inclusiv Constanța, Ilfov, Brașov, Prahova, Dolj, Teleorman, Călărași, Botoșani, Vrancea, Maramureș și București.

Nicolae Mola, un bărbat de 42 de ani cu un trecut infracțional, se pretindea a fi un om de afaceri prosper. În realitate, nu deținea niciun fel de avere, iar bogăția afișată era de fapt rezultatul înșelăciunilor sale.

În mai puțin de un an, Mola a reușit să înșele 13 femei și 2 bărbați. Câștiga încrederea victimelor, le făcea să se îndrăgostească de el și apoi le storcea de bani. Prejudiciul total este estimat la aproximativ 170.000 de euro, relatează Newsweek.

Pe una dintre victime a păcălit-o că îi cumpără un apartament pentru fiica acesteia. Femeia muncise în Italia și avea bani. I-a dat bărbatului de care se îndrăgostise 65.000 de euro, crezând că îi va cumpăra apartamentul mult dorit.

Nu i-a mai văzut. Pe tatăl femeii l-a păcălit că îi cumpără un tractor. Își făcuse omul până și garaj pentru utilaj însă tractorul nu a mai venit niciodată.

Prietena femeii a scăpat la limită de a lua țeapă de la Mola. Aceasta își construia o casă în Italia. Bărbatul a încercat să o convingă că îi cumpără materiale de construcție la preț foarte mic. Soțul femeii a refuzat din start iar bărbatul a fost nevoit să renunțe la idee.

Poliția a documentat activitatea infracțională a infractorului.

Mola a reușit să înșele o mulțime de femei, promițându-le că le va cumpăra proprietăți și alte bunuri de valoare, dar niciodată nu a îndeplinit aceste promisiuni.

În schimb, banii erau folosiți pentru a cumpăra cadouri și a organiza petreceri extravagante pentru alte femei pe care le făcea să se îndrăgostească, pentru a le cere mai târziu bani și acestora.

Femeile păcălite erau din diferite județe ale țării, inclusiv Constanța, Ilfov, Brașov, Prahova, Dolj, Teleorman, Călărași, Botoșani, Vrancea, Maramureș și București.

Bărbatul le aborda atât prin intermediul rețelelor de socializare, cât și direct, câștigându-le încrederea și simpatia prin prezentarea unei situații financiare și sociale apreciabile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
139

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
895

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
425

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...