​Femeie reținută de polițiștii de frontieră, având mandat de arestare pentru furturi comise în Germania

​Femeie reținută de polițiștii de frontieră, având mandat de arestare pentru furturi comise în Germania

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au depistat şi predat autorităţilor competente o femeie, de 29 de ani, din Republica Moldova, căutată în vederea arestării, de autorităţile din Germania, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt pe teritoriul acestui stat.

Aceasta s-a prezentat, duminică, în jurul orei 20:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, pentru efectuarea formalităților de control pentru a intra în România. Femeia era pasageră într-un autoturism care trebuia să ajungă în Germania.

„La controlul de frontieră s-a constatat că pe numele acesteia figurează un mandat european de arestare emis de autorităţile din Germania pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt pe teritoriul acestui stat”, a precizat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt S.T.P.F. Botoșani.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Târgul Liceelor la Botoșani, dedicat elevilor de clasa a VIII-a. Președinte CJE: „Totdeauna să vă urmați pasiunea și să credeți în voi” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
1152

Vineri a debutat ediția 2024 a Târgului Liceelor la Botoșani și Dorohoi. Evenimentul s-a desfășurat în două locații în același timp: în Sala de Sport a Colegiului Tehni...

Bursa locurilor de muncă la Botoșani, sute de șomeri au fost prezenți! Director AJOFM: „Sperăm să aveți un statut schimbat pe piața muncii!” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
587

Vineri dimineață, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoșani s-a desfășurat Bursa Locurilor de Muncă.Evenimentul este organizat de Agenția Județeană pentru...

Unul dintre microbuzele școlare electrice destinate elevilor din mediul rural a fost prezentat, marți, la Botoșani! (foto, video)

Marţi, 14 Mai 2024
913

Marți dimineață, în Piața Revoluției din municipiul Botoșani a fost făcută prezentarea unuia dintre microbuzele școlare electrice care vor ajunge în comunele din județul Botoșan...