Femeie bătută de propriul frate. Aceasta a ajuns la urgențe cu policontuzii

Femeie bătută de propriul frate. Aceasta a ajuns la urgențe cu policontuzii

O femeie, în vârstă de 54 de ani, din Curtești, a ajuns cu leziuni la Unitatea de Primiri Urgențe, după ce a fost bătută cumplit de fratele ei, în vârstă de 51 de ani.

Cei doi locuiesc împreună cu părinții, iar într-una din zilele trecute între cei doi s-a iscat o ceartă care a degenerat foarte repede.

Bărbatul a început să își lovească sora cu sălbăticie, în mod repetat, cu pumnii și picioarele în zona capului, dar și a abdomenului.

În cele din urmă, femeia a reușit să scape și a sunat la 112 pentru a cere ajutor. Aceasta a fost transportată cu o ambulanță la Urgențe, unde s-a decis internarea ei, fiind diagnosticată cu policontuzii prin agresiune, traumatism cranian acut și traumatism toraco abdominal.

La internare însă, femeia a mai primit o veste rea, fiind testată pozitiv pentru Covid19.

Cazul a ajuns și în atenția polițiștilor, care au deschis o anchetă pentru violență în familie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
39

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
531

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
377

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...