Femeia dispărută vineri, găsită carbonizată pe un teren extravilan

Femeia dispărută vineri, găsită carbonizată pe un teren extravilan

Femeia în vârstă de 43 de ani, din comuna Tudora, dată în urmărire vineri, după ce familia a declarat-o dispărută, a fost identificată în cursul zilei de luni, carbonizată. Cadavrul a fost găsit pe un teren extravilan din proximitatea localității de domiciliu, la circa opt kilometri de locuință, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), agentul Delia Nenișcu.

Potrivit acesteia, cel mai probabil, moartea femeii a fost un act suicidal. Oamenii legii continuă cercetările, corpul neînsuflețit fiind preluat de către specialiștii Serviciului de Medicină Legală, în vederea efectuării autopsiei.

„Verificările efectuate până în acest moment ne conduc la ipoteza conform căreia aceasta ar fi comis in act suicidal. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și pentru clarificarea cauzei sub toate aspectele”, a precizat Nenișcu.

În activitățile de căutare au fost implicați peste 30 de polițiști, jandarmi, lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență cu o șenilată și voluntari.

 

Spune-ne opinia ta