Elevi botoșăneni implicați în campanii umanitare de ajutorare a semenilor (fotogalerie)

Elevi botoșăneni implicați în campanii umanitare de ajutorare a semenilor (fotogalerie)

Mai mulți elevi din cadrul Liceului „Petru Rareș”, Liceului „Grigore Antipa” și „Dimitrie Negreanu”, din Botoșani, s-au alăturat campaniei umanitare „Hăinuțe pentru Arlechini”, inițiată de către Asociația „Arlechino Moldova”.

Prin intermediul acestei campanii voluntarii vor să vină în ajutorul copiilor care provin din medii defavorizate, din mediul rural și urban.

Zilele trecute, sprijiniți de părinții lor și profesorii coordonatori, au sortat haine pe categorii, care urmează să ajungă în sânul familiilor nevoiașe.

„Reprezentând modele sociale, elevii se implică prin acțiuni civice în probleme curente în viața unor copii botoșăneni cu situații materiale precare. Asociația Arlechino Moldova investește în oameni pentru că doar împreună putem construi comunități puternice”, a declarat Marius Pomîrleanu, președintele Asociației „Arlechino Moldova”.

Profesorii care au coordonat elevii în realizarea acțiunii sunt Andreea-Maria Șalariu de la Liceul „Petru Rareș”, Monica Ciocan de la Liceul „Grigore Antipa” și Dana Nichiteanu, bibliotecar la Liceul „Dimitrie Negreanu”.

Oamenii care doresc să ajute familiile greu încercate de viață pot face donații către Asociație. Numărul de telefon la care reprezentanții ONG-ului pot fi contactați este 0737 602 915.












 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
824

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
7790

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1296

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...