Durere fără margini! Florin, un băiat de doar 17 ani, are nevoie de 23.000 de euro pentru a putea merge din nou

Durere fără margini! Florin, un băiat de doar 17 ani, are nevoie de 23.000 de euro pentru a putea merge din nou

Florin Babiciuc, în vârstă de 17 ani, a fost diagnosticat cu o boală cumplită, Charcot-Marie-Tooth și scolioză severă, încă de la vârsta de 4 ani. Pentru a-și vedea visul împlinit, acela de a putea merge din nou, are nevoie de 23.000 de euro, pentru a putea ajunge la Spitalul Monza din București, unde va fi operat.  

Boala Charcot-Marie-Tooth este o afecțiune ereditară, caracterizată prin atrofierea mușchilor și afectarea progresivă a nervilor periferici. Copilul mai are și scolioză neuromusculară și atrofii la nivelul membrelor.

La 17 ani ai săi, Florin ar fi trebuit să se bucure de adolescență și de școală. Din păcate, cumplitul diagnostic îl oprește din a se bucura și din a avea experiențe fericite.

Partea bună este că există soluții pentru problema lui Florin. La Spitalul Monza din București, tânărul poate fi operat de specialiști și viața lui poate fi mai bună, mai lipsită de dureri și limitări. Partea proastă e că familia lui nu își permite achitarea costurilor necesare pentru tratarea la București. Toată speranța lor stă în suma de 23.000 de euro, bani pe care nu îi au.

Mama copilului este însoțitoare, iar tatăl casnic. Toți trăiesc din alocația băiatului și o indemnizație lunară de 1.300 de lei.

„Apelez la dumneavoastră să mă ajutați cu cât puteți pentru a-i da o speranță lui Florin și a-l scăpa de durerile fizice și sufletești”, a făcut apel femeia copleșită de problemele fiului ei.

Președintele Asociației „Salvează o Inimă”, Vlad Plăcintă, face și el un apel către oamenii cu suflet mare pentru a-l ajuta pe Florin.

„Eu am donat !! Te rog și pe tine drag prieten să donezi sau să distribui campania de strângere de fonduri pentru Florin”, scrie Vlad Plăcintă pe pagina sa de Facebook.

Donații se pot face în conturile de mai jos:

Denumire entitate: Asociația “SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botoșani

Pentru transfer bancar trebuie să specificați numele copilului FLORIN BABICIUC

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Pași importanți pentru realizarea Șoselei de Centură a Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
434

Proiectul pentru realizarea Șoselei de Centură Ocolitoare a municipiului Botoșani a fost scos la licitație. Tronsonul de 10 kilometri va avea continuitate în Drumul Expres Botoșani – ...

Imagini din trecut îmbrăcate în idei de viitor în Muzeul Multimedia din Centrul Istoric al Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
197

Muzeul Multimedia din Centrul Istoric al municipiului Botoșani este unic în județul Botoșani, dar mai ales în Regiunea Moldovei prin faptul că se află în subteranul unei clădir...

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
752

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...