Asociația „Grup Civic” are nevoie de ajutor pentru sortarea hăinuțelor

Asociația „Grup Civic” are nevoie de ajutor pentru sortarea hăinuțelor

Daniel Câșlariu, coordonatorul Asociației „Grup Civic” a lansat un apel pe pagina sa de Facebook și cere ajutorul oamenilor cu suflet mare, pentru a-i ajuta cu selectarea hăinuțelor, care urmează să ajungă la zeci de copii sărmani.

„Oameni dragi sufletului meu, vin cu o rugăminte la dumneavoastră, dacă este cineva disponibil și dorește să ne dea o mână de ajutor la selectat hăinuțe, miercuri (03.11.2021) și joi (04.11.2021), începând cu ora 11:00”, este apelul lui Câșlariu.

Acesta a mai scris că cei care doresc să le ofere ajutor îl pot contacta la numărul de telefon 0759 362 916 sau în privat, pe contul de Facebook. Depozitul unde voluntarii trebuie să ajungă este în incinta Incubatorului de Afaceri de pe șoseaua Iașului, prima curte pe dreapta după Petrom.

„Rugămintea mea este ca dumneavoastră să distribuiți în speranța că va dori cineva să ne dea o mână de ajutor”, completează Daniel. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Intervenție chirurgicală ortopedică în premieră la Spitalul Județean din Suceava

Vineri, 20 Mai 2022
379

O echipă de medici ai secției de Ortopedie a efectuat, joi, o intervenție de reconstrucție acetabulară a hemibazinului stâng folosind alogrefe osoase structurale și morcelate, provenite de...

Reacția unui tânăr medic ajuns la Botoșani: „Surprinzător pentru mine. Pacienții vin deja în stadiul complicațiilor cronice” (video)

Vineri, 20 Mai 2022
1075

Simona Sava este unul dintre tinerii medici specialiști, care au ocupat un post prin concurs la Spitalul Județean „Mavromati”, din Botoșani. Aceasta profesează la Botoșani d...

Iulian Rotariu se menține pe primele locuri la ultramaratonul The Track Namibia

Vineri, 20 Mai 2022
162

Iulian Rotariu se menține pe locul 2 și după a doua cursă din cele nouă ale ultramaratonului The Track Namibia. A terminat cei 70 de kilometri în 7 ore și 33 de minute, cu nouă minute mai...