Apel pentru ajutorarea unei mame cu 6 copii: „Ne dorim o casă, o cameră, atât”

Apel pentru ajutorarea unei mame cu 6 copii: „Ne dorim o casă, o cameră, atât”

O mamă cu șase copilași, din Todireni, are nevoie de ajutor din partea oamenilor cu suflet mare, scrie Andreea Ursu, coordonatorul Asociației „Ridică-te și umblă” pe pagina sa de Facebook.

Într-o căsuță mică, cu două camere, locuiesc opt suflete: cei șase copiii, mama și bunica.

„E greu că nu am locuința mea, dar așa cu mâncare, hăinuțe, ne descurcăm. Am stat 11 ani cu soțul în Albești, după el s-a apucat de băut. Toată alocația și pensia soacrei mele le cheltuia pe băutură. Așa că am plecat la un centru maternal, ca să nu îi deranjez pe părinții mei. Acum locuiesc aici, în aceste două cămăruțe. Aș vrea să îmi pot face o cameră unde să stau eu cu copiii mei”, povestește mama Florentina.

La 36 de ani, femeia se descurcă cum poate, muncește cu ziua pentru a le pune mâncare pe masă copiilor și pentru a-i îmbrăca.

„Muncesc cât pot. Pe copiii îi las cu mama, cu tata. Acum e mai greu. Când încă locuiam cu el, copiii aveau cu cine să rămână. Muncea el, stăteam eu cu ei. Dacă munceam eu, stătea el. Așa, e greu. Mama nu mai are răbdare, iar ei sunt mici. Dar nu pot să stau degeaba, trebuie să muncesc”, adaugă femeia.

Cei care doresc să o ajute pe mamă pot lua legătura cu Andreea Ursu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Intervenție chirurgicală ortopedică în premieră la Spitalul Județean din Suceava

Vineri, 20 Mai 2022
351

O echipă de medici ai secției de Ortopedie a efectuat, joi, o intervenție de reconstrucție acetabulară a hemibazinului stâng folosind alogrefe osoase structurale și morcelate, provenite de...

Reacția unui tânăr medic ajuns la Botoșani: „Surprinzător pentru mine. Pacienții vin deja în stadiul complicațiilor cronice” (video)

Vineri, 20 Mai 2022
982

Simona Sava este unul dintre tinerii medici specialiști, care au ocupat un post prin concurs la Spitalul Județean „Mavromati”, din Botoșani. Aceasta profesează la Botoșani d...

Iulian Rotariu se menține pe primele locuri la ultramaratonul The Track Namibia

Vineri, 20 Mai 2022
156

Iulian Rotariu se menține pe locul 2 și după a doua cursă din cele nouă ale ultramaratonului The Track Namibia. A terminat cei 70 de kilometri în 7 ore și 33 de minute, cu nouă minute mai...