Apel pentru ajutorarea unei mame cu 6 copii: „Ne dorim o casă, o cameră, atât”

Apel pentru ajutorarea unei mame cu 6 copii: „Ne dorim o casă, o cameră, atât”

O mamă cu șase copilași, din Todireni, are nevoie de ajutor din partea oamenilor cu suflet mare, scrie Andreea Ursu, coordonatorul Asociației „Ridică-te și umblă” pe pagina sa de Facebook.

Într-o căsuță mică, cu două camere, locuiesc opt suflete: cei șase copiii, mama și bunica.

„E greu că nu am locuința mea, dar așa cu mâncare, hăinuțe, ne descurcăm. Am stat 11 ani cu soțul în Albești, după el s-a apucat de băut. Toată alocația și pensia soacrei mele le cheltuia pe băutură. Așa că am plecat la un centru maternal, ca să nu îi deranjez pe părinții mei. Acum locuiesc aici, în aceste două cămăruțe. Aș vrea să îmi pot face o cameră unde să stau eu cu copiii mei”, povestește mama Florentina.

La 36 de ani, femeia se descurcă cum poate, muncește cu ziua pentru a le pune mâncare pe masă copiilor și pentru a-i îmbrăca.

„Muncesc cât pot. Pe copiii îi las cu mama, cu tata. Acum e mai greu. Când încă locuiam cu el, copiii aveau cu cine să rămână. Muncea el, stăteam eu cu ei. Dacă munceam eu, stătea el. Așa, e greu. Mama nu mai are răbdare, iar ei sunt mici. Dar nu pot să stau degeaba, trebuie să muncesc”, adaugă femeia.

Cei care doresc să o ajute pe mamă pot lua legătura cu Andreea Ursu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Snacks-uri retrase de la comercializare de ANSVSA

astăzi, 19:19
155

Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) anunță retragerea de la comercializare a produsului „Mogyi Mexicorn cu sare 70 g” și „Mexico...

Monumentul dedicat eroilor căzuți pe front, de la Hlipiceni, a fost dezvelit și sfințit în prezența a zeci de săteni și oficialități (fotogalerie)

astăzi, 18:29
135

Astăzi, 8 iunie, a avut loc festivitatea de dezvelire și sfințire a „Monumentului dedicat eroilor neamului românesc, căzuți pe câmpul de luptă în primul și al doilea Ră...

Premii obținute de elevii din Vorona la concursul „Harmonies francophones”

astăzi, 10:54
232

Nouă elevi de la Liceul Tehnologic din Vorona au obținut premii la concursul „Harmonies francophones”.La secțiunea „interpretare cântec”, premiul I a fost obținut...