Apel pentru ajutorarea unei mame cu 6 copii: „Ne dorim o casă, o cameră, atât”

Apel pentru ajutorarea unei mame cu 6 copii: „Ne dorim o casă, o cameră, atât”

O mamă cu șase copilași, din Todireni, are nevoie de ajutor din partea oamenilor cu suflet mare, scrie Andreea Ursu, coordonatorul Asociației „Ridică-te și umblă” pe pagina sa de Facebook.

Într-o căsuță mică, cu două camere, locuiesc opt suflete: cei șase copiii, mama și bunica.

„E greu că nu am locuința mea, dar așa cu mâncare, hăinuțe, ne descurcăm. Am stat 11 ani cu soțul în Albești, după el s-a apucat de băut. Toată alocația și pensia soacrei mele le cheltuia pe băutură. Așa că am plecat la un centru maternal, ca să nu îi deranjez pe părinții mei. Acum locuiesc aici, în aceste două cămăruțe. Aș vrea să îmi pot face o cameră unde să stau eu cu copiii mei”, povestește mama Florentina.

La 36 de ani, femeia se descurcă cum poate, muncește cu ziua pentru a le pune mâncare pe masă copiilor și pentru a-i îmbrăca.

„Muncesc cât pot. Pe copiii îi las cu mama, cu tata. Acum e mai greu. Când încă locuiam cu el, copiii aveau cu cine să rămână. Muncea el, stăteam eu cu ei. Dacă munceam eu, stătea el. Așa, e greu. Mama nu mai are răbdare, iar ei sunt mici. Dar nu pot să stau degeaba, trebuie să muncesc”, adaugă femeia.

Cei care doresc să o ajute pe mamă pot lua legătura cu Andreea Ursu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unicul centru de servicii gratuite de recuperare neuromotorie din județul Botoșani intră în reabilitare! (foto, video)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
261

Centrul de Servicii de Recuperare Neuromotorie de tip Ambulatoriu pentru persoanele cu dizabilități din județul Botoșani intră într-un proces de reabilitare și modernizare, după ani buni ...

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

Marţi, 23 Aprilie 2024
693

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
634

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...